Jennifer Lopez: Τελικά είναι και πάλι μαζί με τον Casper Smart;

Jennifer Lopez: Τελικά είναι και πάλι μαζί με τον Casper Smart;

Τι δήλωσε η ίδια για τις τελευταίες φήμες επανασύνδεσης;

Πάει καιρός από τότε που η Jennifer Lopez αποφάσισε να δώσει τα... παπούτσια στο χέρι στον Casper Smart, όμως πρόσφατα, φήμες τους ήθελαν να περνούν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μαζί και να είναι στα πρόθυρα της επανασύνδεσης. Και φυσικά αυτό αποτέλεσε για όλους μια έκπληξη αφού ο χωρισμός τους δεν ήρθε απλά, με το πέρασμα του χρόνου ως μια φυσική εξέλιξη, αλλά έγινε ύστερα από τις φημολογίες πως ο Casper την έκανε... την απιστία του και μάλιστα, με τρανσέξουαλ.


Επομένως, θα ήταν αδιανόητο για μια πλούσια, όμορφη και με δόξα γυναίκα να ρίξει τον εγωισμό της και να συγχωρέσει, κάτι τόσο βαρύ, ειδικά όταν... έχει γίνει γνωστό τοις πάσι. Ωστόσο, η αδυναμία που έχουμε διακρίνει στον χαρακτήρα της Jennifer, όσον αφορά το συναισθηματικό τομέα, αλλά και οι δηλώσεις της ίδιας πως δεν μπορεί να μείνει μόνη, θα μπορούσαν εύκολα να μας πείσουν πως θα ήταν πιθανό να το κάνει το... πισωγύρισμα.


Η ίδια όμως, σε πρόσφατη εμφάνισή της δήλωσε μόνη, διαψεύδοντας μια και καλή όσα ακούγονταν όλες αυτές τις μέρες. «Πιστεύω πως το να είμαι μόνη μου είναι υπέροχο για εμένα», ανέφερε η σταρ ξαφνιάζοντάς μας, αφού είναι γνωστή... αισθηματίας. Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Ήρθε η στιγμή που αποφάσισα πως δεν πρέπει να κάνω σχέση με οποιονδήποτε, θέλω απλά να είμαι μόνη μου» δείχνοντας πως έχει πλέον βάλει μυαλό. Ή τουλάχιστον, έτσι θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε για να μην μας... απογοητεύσει πλήρως. Πάντως αγαπητή Jen, είτε τον συγχώρεσες τελικά είτε όχι, να ξέρεις πως... ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!

Διαβάστε ακόμη:

Αngelina Jolie: Ο κρυφός γάμος της που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

H Aniston σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Το νέο-και μάλλον τελειωτικό-χτύπημα της μοίρας