Δεν μας πείθεις βρε κορίτσι μου: Τι γνώμη έχει η πρώην του Di Caprio για την Rihanna;

Γωγώ Φούντα
Δεν μας πείθεις βρε κορίτσι μου: Τι γνώμη έχει η πρώην του Di Caprio για την Rihanna;

To διαβάσαμε και σκάσαμε στα γέλια

Δεν ξέρουμε κατά πόσο αυτά γίνονται στη Σουηδία, αλλά εδώ είναι Ελλάδα και η αλήθεια είναι ότι δύσκολα δεχόμαστε την πρώην να στάζει μέλι για τη νυν! Και ακόμα και αν το κάνει, συγνώμη βρε παιδιά αλλά δεν μπορούμε να την πιστέψουμε γιατί πάντα υπάρχει η πίκρα, η στενοχώρια και φυσικά ο ανταγωνισμός!

24A8DCFD00000578-2908822-She was a good sport On Monday Bar Refaeli was asked by TMZ what-m-5 1421182944901

Τι γίνεται όμως όταν η πρώην αυτή είναι supermodel και συγκεκριμένα η Bar Refaeli, και η νυν είναι η superstar Rihanna; Διότι τις τελευταίες μέρες, η φημολογία περί σχέσης ανάμεσα στην Riri και τον καρδιοκατακτητή και φυσικά μοντελοπνίχτη Leonardo Di Caprio, ο οποίος είχε μακροχρόνια σχέση και με την Ισραηλινή καλλονή, κάνει το γύρο του κόσμου με αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι όντως τα 2 πιτσουνάκια είναι, αν όχι ερωτευμένα, έστω παθιασμένα!

24A558D200000578-0-image-m-47 1421091294582

Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Bar ποια είναι η γνώμη της για τη νέα σχέση του πρώην της κι εκείνη φυσικά έδωσε την πιο απρόσμενη και καθόλου αληθοφανή απάντηση: «Η Rihanna είναι απίστευτη! Νομίζω ότι είναι ο τύπος όλων των αντρών», αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Bar-refaeli-26

Έχουμε να πούμε, ότι αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια της Bar να κρατήσει μία αξιοπρέπεια και μία σωστή στάση, καθότι και star, αλλά βρε κορίτσι μου, δεν μας πείθεις καθόλου! Πολύ πιο αληθοφανές θα μας φαινόταν να μην απαντούσες καθόλου, παρά να πεις αυτά τα λόγια για τη νέα αγαπημένη του άντρα με τον οποίο έφτασες ένα βήμα πριν το γάμο. Γιατί να μας το θυμηθείτε: Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα έχουν τελικά. Όχι που θα ξέφευγε στο Di Caprio η Riri!

Διαβάστε ακόμη:

Μα πόσο μεγάλωσε: Η κόρη των Beckhams, Harper, έγινε σωστή... κυρία! (φωτος)

Το υποψιαζόμασταν και μας το επιβεβαίωσαν: Έχουμε το νέο διάσημο ζευγάρι της showbiz

Το απόλυτο ερωτικό τρίγωνο των Golden Globes: Πώς αντέδρασαν οι 3 superstars;