Η Taylor Swift συναντά τον πρώην Harry Styles & η στιγμή είναι αμήχανη... το λιγότερο!

Η Taylor Swift συναντά τον πρώην Harry Styles & η στιγμή είναι αμήχανη... το λιγότερο!

Αυτό το video αξίζει να το δείτε για μάθετε  τι πρέπει να κάνετε αν δείτε τον πρώην σας ξαφνικά!

πρώην της Taylor Swift θα μπορούσαν να γεμίσουν ολόκληρο βιβλίο. Και οι επεισοδιακοί χωρισμοί της με τα καρφιά και τις σπόντες θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τον τόμο!

taylor-swift-harry-styles-central-park-zoo-1-675x900
011515-taylor-swift-harry-styles-primary-1200x630

Η αγαπημένη pop star της νεολαίας, Taylor Swift βρέθηκε στην πιο αμήχανη στιγμή της ερωτικής της ζωής και της showbiz όταν ήρθε τυχαία και χωρίς καμία προειδοποίηση πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην της Harry Styles.
Σε περίπτωση που δεν θυμάστε η Taylor και ο Harry είχαν ένα φλογερό αλλά σύντομο ειδύλλιο πριν τρία χρόνια το οποίο έληξε άδοξα όταν ο τραγουδιστής των One Direction την χώρισε ξαφνικά.


Μετά τα πικρόχολα τραγούδια που έγραψε εκείνη για εκείνον και μετά το διάσημο επεισόδιο στα Mtv Awards κατά το οποίο τον έβρισε όταν εκείνος ανέβηκε σκηνή η σχέση τους έχει ακόμα ένα αμήχανο περιστατικό.
Πριν από δύο μέρες οι δύο stars παρευρέθηκαν σε πάρτι του Los Angeles και αν και κατάφεραν να μην βρεθούν μέσα στο πάρτι τελικά η συνάντηση ήρθε στο lobby.


Η Taylor Swift περίμενε με την παρέα της να έρθει το αυτοκίνητο να την παραλάβει και εκείνη τη στιγμή ο Harry φτάνει στο lobby, πλησιάζει τους φίλους της και αρχίζει να τους χαιρετά. Παρόλο που την κοίταξε εκείνη με παγωμένο βλέμμα έκανε την αδιάφορη και κοίταζε συνεχώς με αμηχανία το κινητό της.

Όλα αυτά τα κατέγραψε κάμερα και για να καταλάβετε το μέγεθος της αμηχανίας δείτε το video... Τα λόγια είναι φτωχά και κυριολεκτούμε...

Διαβάστε ακόμη:

«Αν με κερατώσεις, τελειώσαμε»: Το τελεσίγραφο της star στο διάσημο κούκλο σύντροφό της!