Τι γίνεται με αυτούς τους δύο; Το διάσημο ζευγάρι είναι ξανά μαζί και προβλέπεται πανικός

Ερμιόνη Σαρρή
Τι γίνεται με αυτούς τους δύο; Το διάσημο ζευγάρι είναι ξανά μαζί και προβλέπεται πανικός

Λέτε τελικά η πρώην να έγινε και πάλι νυν;

Ομολογούμε πως μας ξάφνιασαν. Εκεί που όλα τα είχαμε κάπως τελειωμένα στο μυαλό μας, αφού έχουν περάσει ήδη τρεις μήνες από το χωρισμό τους, τσουπ και εμφανίζονται μαζί. Τώρα να πάει το μυαλό μας σε κάποιο πισωγύρισμα ή απλά μία φιλική συνάντηση -όσο αυτή μπορεί να είναι-;

Jennifer Lawrence και Chris Martin δε μας ξέφυγαν ευτυχώς ή δυστυχώς. Αποφάσισαν να τα πούνε για λίγο οι δυο τους, να τσιμπήσουν το κατιτίς τους και μας άφησαν με την απορία. Φιλί και αγκαλιές δυστυχώς δεν είδαμε για να σας πούμε εκατό τοις εκατό πως έχουμε μία νέα επανασύνδεση στη showbiz, αλλά και αυτό είναι ένα βήμα. Μην ξεχνάτε, ότι την Πρωτοχρονιά τους είχαμε τσακώσει και πάλι μαζί.

chris-martin-and-jennifer-lawrence-jennifer-lawrence-and-chris-martin-still-dating

Η σχέση τους κράτησε μόλις 4 μήνες, όταν οι δυο τους διάλεξαν διαφορετικούς δρόμους και πολύ χαρήκαμε με το τελευταίο τους δείπνο. Πληροφορίες τους θέλουν να μιλάνε σε ήπιους τόνους και μέσα σε άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα. Χαμηλός φωτισμός, κεριά και κρασί. Εμ έτσι είναι το Hollywood, πως να το κάνουμε άλλωστε. Κάτι σαν το πρώτο ραντεβού θα το χαρακτηρίζαμε, αλλά ποιος ξέρει μπορεί και να είναι κιόλας. Η απόσταση ίσως τους έκανε να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα και να έχουμε το νέο... πισογύρισμα. Και όταν παίρνεις και τα καλύτερα κοπλιμέντα ακόμη και από την πρώην σύζυγό του, Gwyneth Paltrow μπαίνεις σε ένα μεγάλο δίλημμα για το αν πρέπει να το ξανασκεφτείς ή όχι.

Stay tuned, λοιπόν, και η αλήθεια θα φανεί.

Διαβάστε ακόμα:

Ronaldo- Shayk: Ο χωρισμός είναι επίσημος και ο λόγος δεν είναι η... μαμά του!

Koρίτσια τρέξτε! Το πιο σέξι αγόρι του Hollywood είναι και πάλι single