H αποκάλυψη της Aniston:«Έμαθα ότι έχω δυσλεξία και τα παιδικά μου τραύματα εξηγήθηκαν»

H αποκάλυψη της Aniston:«Έμαθα ότι έχω δυσλεξία και τα παιδικά μου τραύματα εξηγήθηκαν»

Στην τελευταία της συνέντευξη η 45χρονης ηθοποιός είναι πιο αποκαλυπτική από ποτέ

24E8927C00000578-0-image-a-1 1421857281640

Eκατοντάδες φορές εξώφυλλο στα διασημότερα περιοδικά του κόσμου, χιλιάδες συνεντεύξεις και 20 χρόνια σχεδόν μετά την εμφάνισή της στα θρυλικά πλέον Φιλαράκια, η Jennifer Aniston κάνει μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή που δεν γνωρίζαμε και δεν φανταζόμασταν.
Στο τελευταίο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού The Hollywood Reporter η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά πως έχει διαγνωστεί με δυσλεξία και πως αυτό επηρέασε τη ζωή της.

Η 45χρονη πρωταγωνίστρια εντυπωσιάζει με την καλλίγραμμη σιλουέτα της στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Στη συνεντευξη η ηθοποιός δήλωσε: "Ο μόνος λόγος που έμαθα πως έχω δυσλεξία είναι γιατί πήγα στον οφθαλμίατρο. Φόρεσα ειδικά γυαλιά τα οποία είχα έναν μπλε φακό και έναν κόκκινο. Έπρεπε να διαβάσω μια παράγραφο και μετά που έδωσαν ένα quiz με 10 ερωτήσεις σχετικά με όσα διάβασα. Απάντησα στα τρία σωστά. Μετά έβαλαν ένα μηχάνημα στα μάτια μου, που κατέγραφε την κίνηση των ματιών μου όσο διάβαζα. Τα μάτια μου περνούσαν τέσσερις λέξεις και μετά πήγαιναν δύο πίσω. Ακόμη έχω ένα μάτι που αλληθωρίζει και αυτό πάντα το διορθώνουν στις φωτογραφίες μου".

Η star συνέχισε: "Η δυσλεξία είχε πάντα αντίκτυπο στην αυτοπεποίθηση μου από παιδί. Πάντα πίστευα ότι δεν ήμουν έξυπνη. Δεν μπορούσε ποτέ να θυμηθώ πολλά. Αυτή ήταν μια σπουδαία ανακάλυψη για μένα. Νιώθω πώς πλέον όλα τα παιδικά μου τραύματα έχουν εξήγηση".

24E9A93700000578-2919462-image-a-38 1421864321158

Ακόμη μία λήψη από τη φωτογράφιση για το τελευταίο τεύχος του The Hollywood Reporter.

Διαβάστε ακόμη:

Την κεράτωνε ενώ εκείνη ήταν έγκυος: Διάσημο ζευγάρι χωρίζει 2 μήνες μετά το γάμο του!

Μήπως ήταν κάπως υπερβολική; Δείτε πώς εμφανίστηκε η Beyoncé στην παιδική χαρά