Το σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (φωτό)

Ερμιόνη Σαρρή
Το σχόλιο της Κατερίνας Στικούδη που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (φωτό)

Ποιο είναι τελικά το μυστικό της για ένα τέλειο κορμί;

Το κορίτσι είναι φαν των social media. Καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες και αναστατώνει τα πλήθη. Είναι σέξι και κανείς δεν αμφιβάλλει για αυτό. Τι να πρωτοσχολιάσουμε, τα καλλίγραμμα πόδια της ή την κοιλιά πέτρα που ξεπροβάλλει μέσα από τα top που επιλέγει σε κάθε της εμφάνιση; Πραγματικά κάθε φορά μας κάνει να αισθανόμαστε τύψεις για ό,τι έχουμε καταβροχθίσει τις τελευταίες ημέρες.

Η Κατερίνα Στικούδη έμεινε για ακόμη μία φορά πιστή στο ραντεβού της με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά αυτή τη φορά το instagram πήρε φωτιά από ένα της σχόλιο. Έδωσε τη δική της συμβουλή για ένα τέλειο σώμα-σαν και το δικό της- αλλά από ότι φαίνεται δεν τους έπεισε πολύ. Στην αγάπη οφείλονται όλα και όχι στις... δίαιτες. Να αγαπάμε το σώμα μας και τις καμπύλες μας, μας προέτρεψε η τραγουδίστρια και όχι τις επίπονες δίαιτες που καταβάλλουν τον οργανισμό μας. Πες τα χρυσόστομη!

10942294 10205871863339465 1026919735 n

Εδώ θα τη χειροκροτήσουμε, γιατί έχει απόλυτο δίκιο, αλλά θα μας επιτρέψει να έχουμε και μία μικρή αντίρρηση- όπως και οι θαυμαστές της-. Εννοείται, πως αν δεν αγαπήσεις εσύ η ίδια το σώμα σου, δε θα το αγαπήσει κανείς, αλλά αν πάλι τρως ό,τι εμφανίζεται μπροστά σου, συγνώμη που θα στο πούμε, αλλά δε θα σε βγάλει πουθενά.

Παν μέτρον άριστον- όπως έλεγαν και οι παλιοί- . Πρώτα από όλα πρέπει να αγαπήσουμε την εικόνα του εαυτού μας και ύστερα να προσέξουμε και τη διατροφή μας. Δε χρειάζεται να κατατρέχουμε σε εξαντλητικές δίαιτες, αφού με λίγη προσοχή μπορούμε να κρατηθούμε σε φόρμα όλο το χρόνο και χωρίς να... πεινάσουμε.

stikoudi-570

Μπορεί μερικοί θαυμαστές της να αντέδρασαν με την άποψή της αυτή, εμείς όμως θα τη συγχαρούμε για το μήνυμα αυτό. Σε μία εποχή που όλες οι γυναίκες φτάνουν σε ένα αδιέξοδο μόνο και μόνο για να αποκτήσουν ένα κορμί... μοντέλου, κάτι τέτοια σχόλια κρίνονται απαραίτητα.

Διαβάστε ακόμα:

H αποκάλυψη της Aniston:«Έμαθα ότι έχω δυσλεξία και τα παιδικά μου τραύματα εξηγήθηκαν»

«Είσαι άρρωστος πια»: Ποια διάσημη κυρία ξεσπά ενάντια στο σύζυγό της;