Το post της Beckham στο Twitter που έκλεισε στόματα: Δείτε πόσο ακομπλεξάριστη είναι!

Ερμιόνη Σαρρή
Το post της Beckham στο Twitter που έκλεισε στόματα: Δείτε πόσο ακομπλεξάριστη είναι!

Μα πώς είχαμε πέσει τόσο έξω βρε παιδί μου

Τη γνωρίσαμε ως την Posh των Spice Girls, αλλά ακόμη και μετά τη διάλυση του συγκροτήματος αυτή ακολούθησε τα δικά της επαγγελματικά βήματα-καμία σχέση με τα παλιά- και το άστρο της έχει αρχίσει ήδη να λάμπει στο χώρο της μόδας.

Από τότε βέβαια δίναμε ιδιαίτερη έμφαση στις στιλιστικές της επιλογές- προς Θεού δε λέμε κάτι για τη φωνή της-, αλλά η Victoria Beckham ήταν fashion icon από τότε. Όλα τα κοριτσάκια την είχαμε είδωλο και όταν θα μεγαλώναμε, θέλαμε να γίνουμε κάτι σαν και αυτή. Και ένας David δίπλα μας δε θα μας κακόπεφτε, αλλά τελοσπάντων. Εντάξει, μπορεί ο Τύπος να την ανεβοκατέβαζε ψηλομύτα και ξινούλα λόγω της συμπεριφοράς της, αλλά εμείς τη λατρεύαμε.

Victoria-Beckham-73-Questions

Το ύφος της γενικώς είναι λίγο ανέκφραστο και ψάχνουμε μανιωδώς να βρούμε φωτογραφίες της με ένα χαμόγελο. Και εκεί που πιστεύαμε, πως πρέπει να είναι τελικά λίγο... ψυχρή και ψώνιο, με το τελευταίο της ποστ μας έκλεισε πραγματικά το... στόμα.

Θυμάστε το τελευταίο βίντεο που γύρισε η Posh μέσα στο κατάστημά της στο Λονδίνο για την Αμερικάνικη Vogue; Το ίδιο έκανε και η κωμικός Holly Burns και πραγματικά κοντέψαμε να πέσουμε από την... καρέκλα. Έβαλε ένα άσπρο παλτό, πήγε σε ένα ψιλικατζίδικο και έγινε VB για λίγα λεπτά. Φυσικά και μας πέρασε από το μυαλό, ότι της ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.

24E603CB00000578-2902132-Comedian Holly Burn has recreateed a spoof version of Victoria B-a-2 1421829008759

Αλλάξαμε όμως πλευρό- ακόμη και αν ήμασταν ξύπνιες- αφού όχι μόνο δεν του έκανε αναφορά, αλλά πάτησε και το... retweet. Μας ξαφνιάζεις ή όχι βρε κορίτσι μου. Και μπράβο σου, δηλαδή. Η ζωή θέλει χιούμορ ακόμη και αν εμείς σε φανταζόμασταν στο σπίτι να σπας... πιάτα από τα νεύρα σου.

vb foto

Η Holly πάντως απάντησε τις ερωτήσεις της Vogue με απίστευτο τρόπο και η Victoria βέβαια μόλις πήρε τον τίτλο της πιο ακομπλεξάριστης σταρ- για σήμερα τουλάχιστον-. Με το χώρο της showbiz δεν είναι να δίνουμε και τέτοιους τίτλους απλόχερα. Τι μας έμεινε; Να τη δούμε να σκάει στα... γέλια!

Spoof-of-Victoria-Beckhams-73-questions-with-Vogue

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη Holly σε ρόλο... Beckham!

Διαβάστε ακόμα:

Λίγο ύφασμα παραπάνω δε θα έβλαπτε: Η τηλεπερσόνα προκαλεί με το κακόγουστο φόρεμά της

Γιατί καλή μου; Η φωτογραφία της star απέσπασε πολύ αρνητικά σχόλια και μαντεύετε γιατί