O εφιάλτης δεν έχει τέλος: Ο Ashton Kutcher σε δίκη για δολοφονία!

Ερμιόνη Σαρρή
O εφιάλτης δεν έχει τέλος: Ο Ashton Kutcher σε δίκη για δολοφονία!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα βγαίνει στη δημοσιότητα ύστερα από 14 χρόνια

Ήταν ένα γεγονός που τον πόνεσε και του στοίχισε. Δε μίλησε ποτέ δημόσια για αυτό, αλλά ακόμη και τώρα τριγυρνάει στο μυαλό του. Μπορεί η ζωή του να έχει αλλάξει από τότε και δίπλα του να έχει την όμορφη Mila Kunis και την κορούλα τους, ο Ashton Kutcher όμως δεν μπορεί να ξεχάσει τη δολοφονία της κοπέλας του, Ashley Ellerin.

Ήταν Φεβρουάριος του 2001,όταν αυτός την επισκέφτηκε στο σπίτι της και εκείνη δεν του άνοιξε ποτέ. Είχαν κανονίσει να δούνε μαζί μία ταινία και αυτή... άφαντη. Δεν απαντούσε ούτε στα τηλεφωνήματά του, ούτε και στα κουδούνια που χτυπούσε ο ηθοποιός. Τα ίχνη της χάθηκαν και η 22χρονη αποτελούσε πια ένα από τα 3 θύματα του Michael Thomas Gargiulo. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε στο διαμέρισμά όπου έμενε ενώ ο ιατροδικαστής μέτρησε 47 μαχαιριές πάνω στο κορμί της. Ένα φρικιαστικό έγκλημα που σημάδεψε την όλη τότε κοινωνία.

24F5F6E900000578-2922409-image-m-31 1421993958375

Η Ashley Ellerin σε μία έξοδό της

14 χρόνια μετά, ο Ashton καλείται να μιλήσει για την ημέρα αυτή. Πρέπει να αντιμετωπίσει το δολοφόνο της τότε αγαπημένης του και να τη δικαιώσει. Χάθηκε με τόσο απάνθρωπο τρόπο, που πληροφορίες τη θέλουν ακόμη και να κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Τα λόγια είναι περιττά σε κάτι τέτοιες καταστάσεις και ξέρουμε, πως σίγουρα στο πλευρό του θα έχει τη σύζυγό του.

24F5227200000578-0-image-a-19 1421961332428

Ο δολοφόνος των τριών γυναικών

Είναι δύσκολο να γυρνάς πίσω στο παρελθόν και να θυμάσαι τέτοιες καταστάσεις. Ελπίζουμε η δικαίωση να έρθει σύντομα!

Διαβάστε ακόμα:

Μα γιατί καλή μου; H Sofia Vergara πραγματοποιεί ένα της όνειρο και προκαλεί αντιδράσεις

Μας ξεγέλασαν και αυτοί! Ποιο διάσημο ζευγάρι του Hollywood παντρεύτηκε κρυφά;

Το post της Beckham στο Twitter που έκλεισε στόματα: Δείτε πόσο ακομπλεξάριστη είναι!