Το αποφασίσαμε: Αυτή είναι η… αντρική εκδοχή της Victoria Beckham στο Hollywood!

Το αποφασίσαμε: Αυτή είναι η… αντρική εκδοχή της Victoria Beckham στο Hollywood!

Μαντεύετε τον λόγο;

Και οι δύο είναι διεθνώς γνωστοί εδώ και χρόνια μέσω της μουσικής αλλά και της μόδας. Victoria Beckham και Kanye West, είδαν τις καριέρες τους να φτάνουν στο απόγειό τους μέσω της καλλιτεχνικής τους πορείας, ενώ εκ των υστέρων, συνέχισαν να απασχολούν τα μέσα με το στυλ και τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Οι δυο τους ξέρουν καλά να κερδίζουν... έδαφος στην δημοσιότητα και ίσως αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως θα ήταν και το βασικό κοινό στοιχείο τους.

tumblr n8xvj32goO1tukdcjo1 500


Ωστόσο, αυτό που μας κάνει να χαρακτηρίζουμε τον διάσημο ράπερ, ως μια... αρσενική Victoria, είναι πως και οι δύο έχουν μανία με την σκυθρωπότητα στο πρόσωπό τους, όταν ο φακός τους απαθανατίζει. Οι φορές που η διάσημη σχεδιάστρια ρούχων απεικονίζεται στις φωτογραφίες χαμογελαστή και χαρούμενη είναι ελάχιστες, ενώ οι αντίστοιχες του διάσημου ράπερ, ακόμα λιγότερες.

victoria-beckham-169227 w1000


Και φυσικά, το πρόβλημα δεν είναι πως τους λείπει η ευτυχία και η χαρά, μιας και –δόξα τω Θεώ- τα πράγματα γι' αυτούς πηγαίνουν κάτι παραπάνω από περίφημα, και στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά τους. Κατά καιρούς μάλιστα, η Victoria έχει αποκαλύψει τους λόγους που την κάνουν να διατηρεί το συγκεκριμένο προφίλ, ενώ τώρα ήρθε και η σειρά του Kanye να... αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό. Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του λοιπόν, ο ίδιος μένει κατσούφης στον φωτογραφικό φακό, όχι γιατί δεν είναι ευτυχισμένος, αλλά γιατί προσπαθεί να μιμηθεί τους... cool τύπους του 18ου αιώνα.

7 1


Συγκεκριμένα, ο... σοφιστικέ(!) 37χρονος σταρ πήρε την έμπνευση αυτή από ένα παλιό βιβλίο που έπεσε στα χέρια του όταν βρισκόταν στο Παρίσι. «Έβλεπα τις φωτογραφίες των ανθρώπων να δείχνουν τόσο ρεαλιστικές, αφού δεν χαμογελούσαν... Kαι το γεγονός πως δεν χαμογελούσαν με έκανε να χαμογελάω... Όταν βλέπεις έναν πίνακα σε ένα παλιό κάστρο, οι απεικονιζόμενοι δεν είναι ποτέ χαμογελαστοί, γιατί απλά αυτό δεν θα έδειχνε τόσο cool». Αφού μας λύθηκε και η απορία αυτή, θα μπορέσουμε να κοιμηθούμε ήρεμοι και απόψε!

Kanye-West-thumb

Διαβάστε ακόμη:

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Για ποιο λόγο «έκοψαν» την πιο διάσημη σκηνή του βιβλίου;

Είναι σέξι και ολόγυμνη! Ποια διάσημη τα «πέταξε» όλα για το Instagram;