Rihanna… υποκλινόμαστε! Η σταρ έχει βάλει τα δυο πόδια του DiCaprio σε ένα... παπούτσι!

Rihanna… υποκλινόμαστε! Η σταρ έχει βάλει τα δυο πόδια του DiCaprio σε ένα... παπούτσι!

Μάλλον ο διάσημος ηθοποιός βρήκε επιτέλους τον… δάσκαλό του!

Ακόμα κι αν είσαι ένας από τους πιο διάσημους σταρ της υφηλίου, ένας από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές και περιζήτητους εργένηδες που υπάρχουν, και οι σχέσεις σου απαριθμούν αμέτρητα... μοντέλα και μόνο, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τελικά εσύ ο ίδιος απαρνιέσαι όσα έχεις χτίσει με τόσο... κόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και ο Leonardo DiCaprio, που μπορεί να κατάφερε να γοητεύσει τη Rihanna –όπως θέλουν τα διεθνή δημοσιεύματα-, ωστόσο η τελευταία δείχνει να είναι πολύ... σκληρή και απαιτητική μαζί του, πράγμα που μάλλον δεν τον πτοεί ιδιαίτερα.

rihanna


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με διεθνή μέσα, η αγαπημένη σταρ έχει συνηθίσει οι σύντροφοί της να έχουν καλογυμνασμένα κορμιά, πράγμα φυσικά όχι παράλογο, αφού... Rihanna είναι αυτή, και το σώμα της είναι ένα από τα πιο γυμνασμένα, καλλίγραμμα και θηλυκά που υπάρχουν στη σόουμπιζ. Και αν νομίζατε πως αυτή τη φορά θα έβαζε.. νερό στο κρασί της επειδή το νέο αμόρε και απόλυτα διάσημο είναι και άκρως γοητευτικό, κάνετε μεγάλο λάθος! Η 27χρονη σταρ όπως φαίνεται επιθυμεί να διατηρεί υψηλά τις απαιτήσεις της από τον εκάστοτε σύντροφό της και ο ηθοποιός δεν αποτελεί καμία εξαίρεση, αφού η ίδια είναι αμείλικτη με το θέμα αυτό. Έτσι, έθεσε το βέτο της και ζήτησε από το καινούριο της αγόρι, να ακολουθήσει λίγη διατροφή αλλά και να ασκηθεί περισσότερο, μιας και είναι... αρκετά πλαδαρός για τα γούστα της και θέλει να τον δει μια μέρα με... six-pack.

Εδώ που τα λέμε, δεν έχει και άδικο!

elle-leod-1


Όσο για την αντίδραση του ηθοποιού, που βρέθηκε γυναίκα να περιφρονήσει... τα κάλλη του; Πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν πως είναι... ενθουσιασμένος με τον δυναμικό χαρακτήρα της Riri και λατρεύει να του υποδεικνύει τι θα κάνει, αφού καμία μέχρι σήμερα δεν τον είχε αντιμετωπίσει έτσι –το θέλει το φτύσιμό του-. Αν όντως όλα αυτά ισχύουν (αφού ούτε και την σχέση αυτή έχει παραδεχθεί επίσημα καμία από τις δύο πλευρές), ένα έχουμε να πούμε: Μπράβο Riri! Είσαι για όλες μας ένα παράδειγμα προς μίμηση!

Με τέτοιο κορμί, είναι λογικό να έχεις απαιτήσεις ακόμα και από τον Leo!

rihanna-bikini-twitter-4

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως! Δεν είναι η Britney Spears, αλλά η μητέρα άλλης πασίγνωστης σταρ!

Το απόλυτο sex symbol μας αφήνει άφωνες:«Ποτέ δεν ένιωσα τόσο όμορφη ώστε να γίνω μοντέλo»