Σε πανικό η Beyoncé: Με ποιες δύο stars φημολογείται πως την απάτησε ο Jay-Z;

Σε πανικό η Beyoncé: Με ποιες δύο stars φημολογείται πως την απάτησε ο Jay-Z;

Το διάσημο ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν το... διαζύγιο

Η Beyoncé και ο Jay-Z δυστυχώς είναι και πάλι στο προσκήνιο. Αυτό το ζευγάρι δε λέει με τίποτα να ηρεμήσει. Τα προβλήματα πάνε κι έρχονται και μαζί τους φέρνουν τους συχνούς τσακωμούς.


Χαμός έγινε πριν από λίγες ημέρες με τις φωτογραφίες που έδειχναν την Beyonce πολύ θυμωμένη. Το διάσημο ζευγάρι καβγάδιζε έντονα ενώ δειπνούσε σε γνωστό sushi bar restaurant. Ο φίλτατος Jay-Z έστελνε διαρκώς μηνυματάκια τη στιγμή που είχε απέναντί του τη γυναίκα του. Σε ποιον έστελνε μη μας ρωτάτε. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Queen B έγινε έξαλλη με την αδιάφορη στάση του.

tumblr nj5iwyZdj01tguoxuo4 540 zpsbf46bf54

Λίγες μέρες μετά σκάει μία ακόμη είδηση που θα ταράξει τα ήρεμα (;) νερά της showbiz. Λέγεται, λοιπόν, πως ο διάσημος ράπερ έχει κερατώσει την sexy star με... δύο διάσημες κυρίες. Ποιες είναι; Μα φυσικά η Rihanna και η Rita Ora. Οι φήμες αυτές έφτασαν στα αυτάκια της Beyonce η οποία είναι σε κατάσταση πανικού.

rihanna-jayz-jay-z-s-been-a-rude-boy-with-rihanna-and-beyonce-ain-t-having-it
Rita-Ora-and-Jay-Z


Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Bey έχει φτάσει στα όριά της. Από την ημέρα του τσακωμού της αδερφής της με τον σύζυγό της στο ασανσέρ (φήμες ήθελαν την Solange καλά ενημερωμένη για τις απιστίες του γαμπρού της) κάτι έχει σπάσει μέσα της. Η -κοινή- καριέρα τους αλλά και η κορούλα της Blue Ivy την κρατούν μακριά από το χωρισμό.


Για να δούμε τι θα γίνει... Stay tuned!

Διαβάστε ακόμα

Τα «πήρε» κανονικότατα: Δείτε πώς εξαγρίωσε ο Jay Z την Beyoncé