Αυτή τη φορά δε θα δείτε... πατούσα:Η Shakira μας συστήνει το γιο της και είναι... κούκλος

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτή τη φορά δε θα δείτε... πατούσα:Η Shakira μας συστήνει το γιο της και είναι... κούκλος

Ένας νέος γόης... γεννήθηκε!

Δε σας κρύβουμε πως περνάνε μέρες που τα νεύρα μας χτυπάνε κόκκινο, όταν βλέπουμε τους σταρς να χάνουν τον έλεγχο και να ζουν στο δικό τους... συννεφάκι. Διαβάζουμε-και γράφουμε- για υπέρογκα ποσά που μπορεί να ξοδεύουν ή ακόμη και να εισπράττουν για μία και μόνο τους εμφάνιση. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και μερικοί, οι οποίοι μας υπενθυμίζουν πως κάπου εκεί υπάρχει και λίγη... αγάπη.

Δεν έχουν περάσει ούτε 48 ώρες από τότε που ο νεογέννητος γιος της Shakira και του Gerard Pique έβγαλε την πρώτη του φωτογραφία για τα social media, και η ώρα που θα τον γνωρίσετε αυτοπροσώπως... έφτασε. Ωραία η πατουσίτσα του, αλλά το βλέμμα του θα σας κάνει να... λιώσετε.

Η καλλονή μαμά του και ο γοητευτικός μπαμπάς του μας τον δείχνουν για καλό σκοπό και εμείς οφείλουμε να τους βοηθήσουμε. Μπορεί η γέννηση του Sasha να τους ανέβασε και πάλι στα ουράνια, δεν ξέχασαν όμως πως υπάρχουν και άλλα παιδιά στον κόσμο και μάλιστα πολλά από αυτά χρειάζονται τη στήριξή μας.

255F071000000578-2941604-image-a-1 1423161739014

Η φωτογραφία, λοιπόν, του μικρού Sasha φιλοξενείται στη σελίδα της Unicef, worldbabyshower.org και φυσικά ο καθένας που θα «τρέξει» να τον δει, θα συμβάλλει στη συγκέντρωση των χρημάτων. Το ίδιο βέβαια είχε συμβεί και στην πρώτη γέννα της τραγουδίστριας. Μπράβο στα παιδιά! Μακάρι αυτή τη φορά να βρεθεί έστω και ένας να σας... αντιγράψει.

255F171D00000578-2941604-image-a-2 1423161742587 1

Πάντως συγνώμη που θα στο πούμε βρε Shakira, το ξέρουμε πως εσύ τράβηξες τα πάνδεινα όλους αυτούς τους 9 μήνες, αλλά μας κάνει λίγο... Pique το αγόρι. Εσείς τι λέτε; Μήπως γεννήθηκε ο νέος γόης των γηπέδων;

Διαβάστε ακόμα:

Έχουμε μία υποψία ότι ο Justin Theroux κοροϊδεύει την Aniston και σας εξηγούμε το γιατί

Ουάου! Καλέ πόσο απλοί μπορεί να είναι τελικά οι Bradgelina;