Η star που αδυνάτισε μέσα σε μια εβδομάδα, ο «χαμός» της Καγιά και τα κοντινά της Μενεγάκη

Γωγώ Φούντα
Η star που αδυνάτισε μέσα σε μια εβδομάδα, ο «χαμός» της Καγιά και τα κοντινά της Μενεγάκη

Mε λίγα λόγια: Σε δουλειά να βρισκόμαστε

Παρασκευούλα σήμερα και όπως αντιλαμβάνεστε, παρόλο που η μέρα έχει ακόμη πολλά να... δώσει, υπάρχει γύρω μας μία χαρά και μία ευεξία, μιας και το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών κάτι που σημαίνει ότι επιτέλους θα ξεκουραστούμε και θα πάμε μια βόλτα σαν άνθρωποι. Όπως φυσικά συμβαίνει συνήθως, και αυτή τη βδομάδα, οι αγαπημένοι μας celebrities δεν ησύχασαν στιγμή με αποτέλεσμα να μας απασχολήσουν με τα καμώματά τους για ακόμη μία φορά! Κι επειδή εμείς, δουλεύουμε κυρίως για τον Έλληνα αναγνώστη εκεί έξω, είπαμε να συγκεντρώσουμε τα αγαπημένα σας θέματα, έτσι για να κάνουμε μία ανακεφαλαίωση! Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός, επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. Ας πάμε να δούμε.

Μπορεί, λοιπόν, εσείς και εμείς, όταν κάνουμε μία αλλαγή στα μαλλιά μας, να μη γίνεται και τίποτα το συγκλονιστικό, άντε να μας πει η μαμά μας και η κολλητή μας πόσο όμορφες είμαστε και άντε αν είμαστε από εκείνες που την αλλαγή τη βάζουμε αμέσως στα social media, να πάρουμε και κανά like από τους φίλους μας αλλά όταν είσαι η Βίκυ Καγιά και αλλάζεις τα μαλλιά σου, το ίντερνετ «σπάει», όπως συνηθίζουμε να λέμε, και τα share, όπως φυσικά και τα likes πέφτουν βροχή! Η εγκυμονούσα Βίκυ λοιπόν, εμφανίστηκε με κατακόκκινα μαλλιά, και όπως ήταν φυσικό έγινε αμέσως talk of the town. Βέβαια, όλο αυτό ήταν για επαγγελματικούς λόγους μιας και η Βίκυ παραμένει πιστή στο υπέροχο ξανθό της χρώμα.

Ας φύγουμε τώρα από την Ελλάδα, και ας πάμε στη συννεφιασμένη Μεγάλη Βρετανία και πιο συγκεκριμένα στην αδερφή της Kate Middleton, Pippa. Όλοι θυμόμαστε φυσικά τα περίφημα οπίσθιά της στο γάμο της Kate με τον πρίγκιπα William, και το χαμό που προκάλεσαν με το... κάλλος τους, και τώρα, ήρθαν κάποιες νέες φωτογραφίες για να μας αποτελειώσουν. Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε τη βρετανίδα να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, αφήνοντάς μας άφωνους με το καλογυμνασμένο της κορμί! Τόσο πολύ μάλιστα, που μας γλίστρησε η σοκολάτα από τα χέρια! Βέβαια, επειδή πάντα κάπου παραμονεύει η βασίλισσα Ελισάβετ, οι εν λόγω πόζες δεν άρεσαν καθόλου στο παλάτι. Αλλά μήπως του αρέσει και τίποτα;

Αφήνουμε την Ευρώπη και πάμε στην Αυστραλία, όπου η Kate Winslet κάνει τα μπάνια της. Την είδαμε, καταλάβαμε ότι τρώει όλο της το φαγητό και την επικροτήσαμε γιατί έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε ανορεξικές stars, να περιφέρουν τα κόκαλά τους. ΑΛΛΑ, η χαρά μας βγήκε ξινή λίγες μέρες μετά, βλέποντας τη φωτογράφισή της για το Harper's Bazaar, όπου είδαμε κυριολεκτικά μια άλλη! Λεπτά σμιλεμένα πόδια, μέση 15χρονης και γενικά μία Kate η οποία φαινόταν τουλάχιστον 20 κιλά λιγότερο. Αμ έτσι ξέρουμε να είμαστε κι εμείς κορμιά βρε κορίτσι μου.

Φυσικά, επειδή μπορεί να είμαστε γυναικείο site, αλλά η πολιτική επικαιρότητα δεν μας αφήνει αδιάφορες, ασχοληθήκαμε και με το απόλυτο πρόσωπο των ημερών, το Γιάνη Βαρουφάκη φυσικά, και πιο συγκεκριμένα με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου. Η κυρία Στράτου λοιπόν, όπως έχουμε όλοι αντιληφθεί δεν είναι μία συμβατική «κυρία Υπουργού» ή μάλλον δεν είναι καν μία συμβατική γυναίκα. Πανέμορφη, μορφωμένη και εικαστικός στο επάγγελμα, έγινε ολοφάνερο, ότι δε διψάτε να μάθετε τα πάντα μόνο για τα μέλη της νέας κυβέρνησης, αλλά και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κι εμείς δε θα σας χαλάσαμε χατίρι φυσικά!

Ακόμη ένα θέμα που σας τράβηξε την προσοχή, ήταν και η τηλεοπτική κόρη της Rachel και του Ross από την πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά Friends, την οποία μπορεί όλοι να θυμόμαστε ως ένα πανέμορφο, ξανθό μωράκι, αλλά να που τα χρόνια περνούν και πλέον οι... δίδυμες οι οποίες την υποδύονταν είναι πια 13 ετών! Το σημαντικό βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι εμείς συνειδητοποιήσαμε το πόσο πολύ έχουμε μεγαλώσει! Δε βαριέστε;

Και πάμε τώρα στο αγαπημένο μας gossip-tv.gr το οποίο για ακόμη μία φορά είχε... Ελένη Μενεγάκη! Ναι κυρίες και κύριοι, η Ελλάδα αγαπάει Ελένη κι εμείς φυσικά δε χορταίνουμε να σχολιάζουμε τις ατάκες και τις εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά βέβαια, μας απασχόλησε ο λόγος για τον οποίο πλέον, δεν της κάνουν κοντινά πλάνα στην εκπομπή της, τον οποίο αποκάλυψε η ίδια η Ελένη και είναι η... υπνηλία η οποία την πιάνει πάντα μετά τις 3! Τι να κάνει κι αυτή; Άνθρωπος είναι!