Θυμάστε την κόρη της Rachel και του Ross από τα Friends; Δείτε πώς είναι σήμερα

Γωγώ Φούντα
Θυμάστε την κόρη της Rachel και του Ross από τα Friends; Δείτε πώς είναι σήμερα

Η τηλεοπτική Emma μεγάλωσε και έγινε ένα όμορφο κορίτσι

Tώρα για να είμαστε ειλικρινείς, θεωρούμε ότι ελάχιστοι από εσάς, όταν ακούτε η Emma του Ross και της Rachel το μυαλό σας δεν πάει κατευθείαν στο ξανθό, γαλανομάτικο κοριτσάκι, που υποδύθηκε τον καρπό του έρωτα του αγαπημένου ζευγαριού των θρυλικών Friends, τους οποίους υποδύονταν οι Jennifer Aniston και David Swimmer.

image

E λοιπόν το κοριτσάκι ή για την ακρίβεια τα κοριτσάκια, τα οποία είναι οι δίδυμες Cali and Noelle Sheldon μεγάλωσαν και έγιναν 2 όμορφες έφηβες! Όπως καταλαβαίνετε φυσικά, οι υπεύθυνοι της σειράς είχαν θεωρήσει ότι τα γυρίσματα θα ήταν αρκετά κουραστικά για ένα μόνο παιδάκι, και για το λόγο αυτό είχαν προτιμήσει τα διδυμάκια-κάτι σαν τις αδελφές Olsen στο Full House.

87c23ab2d6d8406ddf4118d50255a41d

Οι 2 αδερφές λοιπόν, μάλλον ήταν να γίνουν ηθοποιοί, γιατί όπως μαθαίνουμε συνεχίζουν να εμφανίζονται σε σήριαλ, αν και νομίζουμε ότι ο πιο διάσημος, μέχρι στιγμής ρόλος τους, ήταν αυτός που υποδύθηκαν πριν μάθουν καλά καλά να περπατούν.

BABY-FRIENDS

Να τονίσουμε ότι τα κορίτσια πριν λίγο καιρό έγιναν 13, κάτι που σημαίνει άσχημα μαντάτα για όλους εμάς που τις είχαμε παρακολουθήσει να πρωταγωνιστούν στην αγαπημένη μας σειρά. Βρε πώς περνούν τα χρόνια!

Διαβάστε ακόμη:

Ζέτα Μακρυπούλια – Δούκισσα Νομικού: «Χωράνε» και οι δύο στο ίδιο κανάλι;

Είδηση σοκ: Διάσημος ηθοποιός σκότωσε το συγκάτοικό του με ένα...σπαθί

Rihanna... υποκλινόμαστε! Η σταρ έχει βάλει τα δυο πόδια του DiCaprio σε ένα... παπούτσι!