Μαααα πόσο σέξι πια! Η Μαρία Ηλιάκη έχει αποκτήσει το τέλειο σώμα και μας το... δείχνει

Ερμιόνη Σαρρή
Μαααα πόσο σέξι πια! Η Μαρία Ηλιάκη έχει αποκτήσει το τέλειο σώμα και μας το... δείχνει

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα στο instagram και θα πειστείτε!

Καταρχάς να σας ευχηθούμε μία καλή εβδομάδα με πολλά χαμόγελα. Και από ότι φαίνεται από τα social media, οι έλληνες celebrities βρίσκονται και αυτή την εβδομάδα στα... καλύτερά τους. Και ενώ ρίχναμε την καθιερωμένη πρωινή μας ματιά, ξαφνικά πέσαμε σε μία ακόμη φωτογράφιση της Μαρίας Ηλιάκη. Αν βέβαια αυτό το Σαββατοκύριακο το ρίξατε κάπως έξω (όπως και εμείς), ήρθε η ώρα να πάρετε μεγάλες αποφάσεις.

Η Μαρία Ηλιάκη ομολογούμε πως σήμερα μας... θάμπωσε (εμάς και πολλούς άλλους βέβαια). Πριν από λίγες ώρες, ανέβασε στο Instagram μία αρκετά σέξι φωτογραφία από την οποία καταλάβαμε, πως το κορίτσι έχει αποκτήσει πια κορμί μοντέλου. Μέσα από το διάφανο top που είχε διαλέξει, διαγράφονταν οι καλοσχηματισμένοι της κοιλιακοί. Από ότι φαίνεται έχει γίνει φαν της γυμναστικής και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Μπράβο βρε Μαρία, γίνε το παράδειγμα και για εμάς μέρα που είναι.

10994833 852353228139613 1681256209 n d4a0c

Και επειδή μία νέα εβδομάδα πρέπει να την υποδέχεσαι και με το μεγαλύτερο χαμόγελο, η παρουσιάστρια δεν ξέχασε να μας... χαμογελάσει.

Διαβάστε ακόμα:

Valentine's Day 2015: Οι Έλληνες celebrities γιόρτασαν την ημέρα των Ερωτευμένων

Η Dakota Johnson εξομολογείται πότε την καθήλωσε o Mr. Grey και... πώς: Μαντεύεις;