H απίστευτη φωτό της Ηλιάκη, η κατεστραμμένη καριέρα της star και τα κιλά της Παπαρίζου

Γωγώ Φούντα
H απίστευτη φωτό της Ηλιάκη, η κατεστραμμένη καριέρα της star και τα κιλά της Παπαρίζου

Για να δούμε τι θυμάστε από την εβδομάδα που μας πέρασε

Βρε παιδιά, πώς περνάει έτσι η εβδομάδα και ήρθε κιόλας Παρασκευή; Και όπως όλοι γνωρίζετε, αυτή δεν είναι μία οποιαδήποτε Παρασκευή, αλλά η αρχή ενός ξέφρενου 3ημέρου, στη διάρκεια του οποίου σας ευχόμαστε να φάτε, να πιείτε και να ξεσαλώσετε-με την καλή έννοια-! Εμείς, υπό το πέπλο του καρναβαλιού και του κρίσιμου Eurogroup, λέμε να κάνουμε για ακόμη μία φορά την ανακεφαλαίωσή μας, για να σας θυμίσουμε ποια ήταν τα γεγονότα που σας τράβηξαν την προσοχή την εβδομάδα που μας πέρασε. Ξεχάστε λίγο τα προβλήματα και τις πολιτικές εξελίξεις, και βυθιστείτε στον κόσμο της showbiz, που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει ποτέ!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με μία αγαπημένη ελληνίδα παρουσιάστρια, την Μαρία Ηλιάκη, η οποία ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο της κορμί, και κυριολεκτικά προκάλεσε χαμό! Λίγοι αντιστάθηκαν στον πειρασμό να μη θαυμάσουν τη σιλουέτα της Μαρίας, και γι' αυτό βρέθηκε και στην κορυφή των προτιμήσεών σας. Βέβαια ενόψει Καθαράς Δευτέρας, εμείς λέμε να τον τιμήσουμε τον ντολμά και το γίγαντα και να ξεκινήσουμε δίαιτα και γυμναστική από Τρίτη! Σιγά μια μέρα είναι...

Και από κοιλιακούς, θα σας πάμε σε κάτι σίγουρα πιο γλυκούλι. Η Scarlett Johansson λοιπόν, εθεάθη με το σύζυγό της και την κορούλα τους της οποίας είδαμε για πρώτη φορά το μουτράκι! Ομολογουμένως, και όχι επειδή είναι παιδί της Scarlett που είναι και πολύ φίλη μας, η μικρή Rose είναι ένα από τα ομορφότερα μωράκια που έχουμε δει. Το μόνο περίεργο στην υπόθεση, είναι ότι δεν μοιάζει καθόλου στη διάσημη μαμά της ενώ είναι φτυστή ο Romain Dauriac, ο γάλλος μπαμπάς της δηλαδή. Ε το πολύ πολύ μεγαλώνοντας η μικρή να μοιάσει σε μία μακρινή θεία, στον μπατζανάκη και τελικά γύρω στα 20 να γίνει σωσίας της μαμάς της! Μια χαρά.

Και πάμε τώρα στην Amal, την Alamuddin ντε, την οποία έχετε φτάσει στο σημείο να αγαπάτε περισσότερο και από την Angelina Jolie! To κορίτσι αυτό λοιπόν, ή μάλλον θα την πούμε κυρία γιατί δεν είναι και καμιά τυχαία, το είχαμε δει σε κάποιες παλιές φωτογραφίες, στις οποίες ομολογουμένως το ντύσιμό της δεν ήταν αυτό που λέμε υποδειγματικό! Είπαμε λοιπόν τότε, ότι λογικά ο George είναι αυτός που της έκανε μαθήματα styling, για να μπορέσει να σταθεί και δίπλα του! Και πάνω που είχαμε αποφασίσει ότι όντως έτσι είναι τα πράγματα, τσουπ έρχονται οι νέες τους φωτογραφίες και μένουμε με το στόμα ανοιχτό! Η Amal ωραιότατη, κομψότατη και σούπερ στυλάτη, και από δίπλα ο George, πιο κακοντυμένος από ποτέ, να μας κάνει να απορούμε: Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

Kαι μιας και αναφέραμε την Angelina, κάτι έχουμε και γι' αυτή, αλλά αυτή τη φορά δε θα ασχοληθούμε ούτε με τη σιλουέτα της ούτε με κάποια ταινία αλλά με πυροσβεστικά και ασθενοφόρα που κατέφθασαν στην έπαυλη όπου μένει με το Brad και τα 6 τους παιδιά. Ο λόγος βέβαια, παραμένει ακόμη και τώρα άγνωστος, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, ο μόνος που είχε επικοινωνία με τις αρχές ήταν μόνο ένας από τους φρουρούς του σπιτιού. Αν πάντως έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε, δε θα σας αφήσουμε έτσι.

Τελευταία, αφήσαμε την αλαφροΐσκιωτη Selena Gomez, για να μην πούμε και τίποτα χειρότερο, η οποία φωτογραφήθηκε ως Lolita για το περιοδικό V. Η φωτογράφιση αυτή όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε έναν μικρό χαμό, μιας και δεν ήταν το γυμνό που ενόχλησε, αλλά το ότι η 22χρονη star έμοιαζε με... 12χρονο! Ατυχέστατη επιλογή και ακόμα πιο ατυχές styling έχουμε να πούμε εμείς.

Kαι επειδή μπορεί να αγαπάτε τους ξένους stars αλλά αγαπάτε ακόμα περισσότερο τους ντόπιους, το gossip-tv.gr αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου έπειτα από αρκετά μεγάλη απουσία. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη-νάτη και η Ελένη-και ομολογουμένως δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαμε ακούσει σχετικά με τη σιλουέτα της. Κομψή, λεπτή και όμορφη, φάνηκε να έχει ξαναβρεί πλήρως την παλιά της φόρμα! Welcome back Έλενα.

Αυτά λοιπόν και για σήμερα. Σας ευχόμαστε να έχετε ένα υπέροχο 3ήμερο, να είστε προσεκτικοί και να διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Ραντεβού την άλλη Παρασκευή.