Η Liv Tyler αποκαλύπτει το όνομα του γιου της, που σίγουρα δεν θα μαντεύαμε!

Η Liv Tyler αποκαλύπτει το όνομα του γιου της, που σίγουρα δεν θα μαντεύαμε!

Μήπως… προμηνύει το μελλοντικό επάγγελμα του μικρού;

Οι εποχές που οι celebrities χάριζαν στα παιδιά τους απλά και καθημερινά ονόματα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τα τελευταία χρόνια, δεν είναι δύσκολο να παρατηρήσει κανείς πως γύρω μας εκτυλίσσεται ένας πραγματικός... αγώνας, για το ποιος θα δώσει στο παιδί του το πιο παράξενο και αλλόκοτο όνομα. Κάποιες φορές με επιτυχία, αφού μπορεί να είναι μοναδικό, αλλά παράλληλα και όμορφο, κάποιες άλλες με παταγώδη... αποτυχία, δίνοντας ονόματα που μας κάνουν πραγματικά, να απορούμε.

Liv Tyler και David Gardner στην πρόσφατη, πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιού τους

25E0B7DE00000578-2962128-image-m-59 1424463726302 d9bb2


Την ίδια τακτική αποφάσισε να ακολουθήσει και η Liv Tyler, που πριν λίγες εβδομάδες έγινε και πάλι μανούλα, φέρνοντας στον κόσμο τον δεύτερο γιό της. Και μπορεί να μην μας έχει αποκαλύψει ακόμα το πρόσωπό του, ωστόσο φρόντισε να μας ενημερώσει για το όνομα που θα δώσει στον μικρούλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και ομολογούμε πως παρότι παράξενο, μας άρεσε πολύ.

'Sailor Gene Gardner' θα ονομάζεται ο μικρός

25E1BBD000000578-2962128-image-a-45 1424467421192 10c00


Η ευτυχισμένη μητέρα ανέβασε μια φωτογραφία του μωρού, όπου απεικονίζεται το χέρι του, που κρατά ένα μενταγιόν με μία άγκυρα, ενώ στη λεζάντα αποκαλύπτει το μελλοντικό του όνομα που είναι... Sailor Gene. Άραγε, η 37χρονη σταρ να έχει το μητρικό ένστικτο πολύ έντονο και να... προφήτευσε το μελλοντικό επάγγελμα του γιού της ή απλά να ήταν κάτι εντελώς τυχαίο; Όπως και να έχει, είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα ονόματα που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα!

Διαβάστε ακόμη:

Eίναι οι Bradgelina κακοί γονείς; Το διάσημο ζευγάρι στο στόχαστρο επικριτικών σχολίων

Η Ελεονώρα Μελέτη «αποκαλύπτει» το μυστικό της για ένα τέλειο σώμα