Eίναι οι Bradgelina κακοί γονείς; Το διάσημο ζευγάρι στο στόχαστρο επικριτικών σχολίων

Γωγώ Φούντα
Eίναι οι Bradgelina κακοί γονείς; Το διάσημο ζευγάρι στο στόχαστρο επικριτικών σχολίων

Γιατί κατηγορούνται οι 2 stars;

Είναι γνωστό ότι όλος ο πλανήτης αγαπάει σαν θεούς τους Angelina Jolie και Brad Pitt, ειδικά μάλιστα μετά την έντονη φιλανθρωπική τους δράση αλλά και τις υιοθεσίες παιδιών από φτωχές χώρες του πλανήτη. Κι όμως, φαίνεται ότι το διάσημο ζευγάρι δεν έχει μόνο φίλους αλλά και αρκετούς εχθρούς, και πιο συγκεκριμένα στον τρόπο ανατροφής και διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους.

1378487477 angelina-jolie-kids-zoom c82ec

Δεν είναι η πρώτη φορά, που διάφοροι, από ειδικούς μέχρι και απλό κόσμο, εκφράζουν την άποψή τους σχετικά με την μεγάλη κόρη του ζευγαριού Shiloh, η οποία έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ντύνεται και να φέρεται σαν αγόρι, μιας και θέλει να μοιάσει στους 2 μεγαλύτερους αδερφούς της Maddox και Pax.

1418701614 brad-pitt-kids-unbroken-zoom 42091

Ήδη από το 2010, όταν και η Shiloh είχε πρωτοξεκινήσει να ντύνεται αγορίστικα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν κατηγορήσει τους διάσημους γονείς της ότι αν θέλουν αγόρι μπορούν να ασχοληθούν με τους 2 μεγαλύτερους γιους τους, και να δώσουν στην κόρη τους μία σωστή καθοδήγηση.

Bradgelina 32645

Αυτές τις μέρες λοιπόν, και μετά την αποκάλυψη της Angelina σχετικά με την επιθυμία της κόρης της να τη φωνάζουν John ή Pete, oι αντιδράσεις έχουν γίνει ακόμα περισσότερες με το σχόλιο μιας γυναίκας να κάνει το γύρο του κόσμου: «Το βρίσκω τραγικό που η Jolie και ο Pitt αφήνουν την κόρη τους να κάνει ό, τι θέλει. Αντί να το παίζουν κουλ και άνετοι, καλά θα κάνουν να καθοδηγήσουν το παιδί τους σωστά για να βρει το δρόμο του».

Από την άλλη, η Angie και o Brad, έχουν μπει στη διαδικασία να απαντήσουν για το θέμα αυτό: «Δε νομίζω ότι είναι κακό το ότι κόβει τα μαλλιά της κοντά και ντύνεται με αγορίστικα ρούχα. Άλλα παιδιά θέλουν να μοιάσουν στο Superman εκείνη απλά στα μεγαλύτερα αδέρφια της. Εξάλλου όλο αυτό, είναι αυτό που είναι. Ομολογώ ότι κι εμείς αιφνιδιαστήκαμε, αλλά είναι εντυπωσιακό και ενδιαφέρον. Και η Shiloh, είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Είναι αστεία, γλυκιά και όμορφη», ολοκλήρωσε η 39χρονη star.

Τώρα αν έχουν δίκιο ή άδικο, αυτό έχει να κάνει με την άποψη του καθενός. Το σημαντικό είναι ότι οι 2 αυτοί γονείς, δέχονται το παιδί τους όπως ακριβώς είναι. Μήπως τελικά αυτό είναι και το σημαντικό;

Διαβάστε ακόμη:

Βαρύ: «Δε στενοχωρήθηκα που η Aniston δεν είναι υποψήφια, γιατί η ταινία της είναι γελοία»

H απίστευτη φωτό της Ηλιάκη, η κατεστραμμένη καριέρα της star και τα κιλά της Παπαρίζου

H star δεν νοικοκυρεύεται! Yoga στην πισίνα σε ΑΥΤΗ την πόζα; Ο αρραβωνιαστικός βλέπει;