Η Ελεονώρα Μελέτη είναι στα καλύτερά της: Αυτός ο έρωτας δε θα τελειώσει ποτέ

Ερμιόνη Σαρρή
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι στα καλύτερά της: Αυτός ο έρωτας δε θα τελειώσει ποτέ

Μαντέψτε

Τι και αν κάνει κρύο, τι και αν βρέχει ή χιονίζει, αν είσαι «ερωτευμένος» δεν υπολογίζεις τίποτα. Θα κάνεις ό,τι είναι να κάνεις και μάλιστα θα το ευχαριστηθείς με τη ψυχή σου. Και πιστεύατε ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα δίσταζε σε κάτι τέτοιο; Εννοείται, πως η παρουσιάστρια είναι παντός καιρού.

Μπορεί οι φήμες να οργιάζουν για τον τυχερό που βρίσκεται δίπλα της, αλλά η καρδιά της Ελεονώρας εδώ και χρόνια βρίσκεται αλλού. Είναι φουλ ερωτευμένη με το surf και όποτε έχει ελεύθερο χρόνο θα τη δείτε με ένα πανί στο χέρι. Σε αυτό της το πάθος οφείλεται και το καλλίγραμμο κορμί της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί στο αγαπημένο της αυτό σπορ. Άλλες τόσες (όπως και σήμερα) έχει ποστάρει φωτογραφίες στα social media από τις μέρες που παραδίνεται στον... άνεμο!

11005737 858069914234611 1360692289 n e4f73

Αν εξαιρέσετε τις περιόδους που αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και ιδιαίτερα αυτό με τη μέση της, η Ελεονώρα βρίσκεται συνεχώς στις παραλίες μόνη της ή με παρέα και απολαμβάνει την... ελευθερία της. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και όπως δείχνει είναι το ελιξίριό της.

Διαβάστε ακόμα:

Η Δέσποινα Καμπούρη ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και μας... εντυπωσιάζει!

Η JLo είναι έτοιμη για... «όλα»: Η δήλωση που θα ενθουσιάσει όλους τους άνδρες!