Όλα τα περιμέναμε, αυτό όχι! H αποκάλυψη της Kim που μας συγκλόνισε!

Όλα τα περιμέναμε, αυτό όχι! H αποκάλυψη της Kim που μας συγκλόνισε!

Κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της, εμάς μας… πέφτουν τα μαλλιά!

Ο μεγάλος σκοπός της ζωής της είναι να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της και τώρα πια, έχει δοκιμάσει τα πάντα, προκειμένου να το πετύχει. Ο εγωκεντρισμός της Kim Kardashian, μπορεί να ξεφεύγει από τα επιτρεπτά όρια, όμως αν το καλοσκεφτεί κανείς, πόσες πιθανότητες θα υπήρχαν να είναι πιο... φυσιολογική, ενώ έχει σχεδόν μεγαλώσει υπό το άγρυπνο βλέμμα της κάμερας, που παρακολουθούσε κάθε κίνησή της; Μάλλον λίγες, οπότε δίνουμε μια άφεση στο... πρόβλημά της, κλείνουμε την παρένθεση και προχωράμε παρακάτω.

1400710375 131204463 kim-kardashian-467 1 ff54b


Πολλές φορές είναι εκείνες λοιπόν, που έχει προσπαθήσει να προκαλέσει με την εμφάνισή της ή το ντύσιμό της, αλλά και άλλες τόσες με τα όσα δηλώνει. Αυτή τη φορά, επέλεξε τη μέθοδο δύο, αφού άνοιξε το στόμα της και είπε αυτό που ποτέ δεν θα περιμέναμε να ακούσουμε. Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η ριάλιτι σταρ αποκάλυψε τη συχνότητα που λούζει τα μαλλιά της. Και ενώ εμείς θα περιμέναμε να ακούσουμε κάτι ανάμεσα σε μία φορά τη μέρα και κάτι παραπάνω από αυτήν, η ίδια σχολίασε πως λούζεται κάθε... πέντε μέρες, τουτέστιν... μια φορά την εβδομάδα.

kim-kardashian eb77b


Κι αν νομίζετε πως κάποιο... λάθος έχει κάνει στο μέτρημα, πλανάσθε πλάνην οικτράν, αφού η 33χρονη σταρ έχει ολόκληρο πλάνο σχετικά με τα μαλλιά της. Για την ακρίβεια, την πρώτη μέρα τα λούζει, την δεύτερη τα φορμάρει σε ένα επιμελώς ατημέλητο λουκ, την επόμενη τα ισιώνει, μιας και όπως τονίζει η ίδια, είναι ιδανική μέρα για κάτι τέτοιο, αφού για να επιτύχει χρειάζεται λίγη λιπαρότητα, την τέταρτη μέρα τα πιάνει κότσο και την τελευταία πια τα λούζει ξανά. Μιλάμε όπως καταλαβαίνετε για μια ολοκληρωμένη... στρατηγική!

kim-kardashian-1-400x470 f1a2c


Τουλάχιστον, τώρα πια δεν χρειάζεται να μας πει, αλλά θα μπορούμε να ξέρουμε από το χτένισμα, πόσες μέρες έχει να λουστεί!

Διαβάστε ακόμη:

Alicia Keys: Η τραγουδίστρια μας δείχνει για πρώτη φορά τον δεύτερο γιο της!

Δε χορταίνουμε να τις χαζεύουμε: Nέες φωτογραφίες της Biel με σουπερ φουσκωμένη κοιλίτσα!