Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά: Η σταρ με άλλον βγαίνει και με άλλον πάει... διακοπές

Ερμιόνη Σαρρή
Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά: Η σταρ με άλλον βγαίνει και με άλλον πάει... διακοπές

Τα πισωγυρίσματά της δεν έχουν τέλος

Εντάξει γυναίκες είμαστε και εμείς και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να ξεκολλήσεις από έναν πρώην, ειδικά αν είσαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Αλλά όταν ο πρώην δεν είναι ένας, αλλά δύο και εσύ δεν γνωρίζεις τελικά με ποιον από όλους θες να είσαι, τότε η κατάσταση είναι άκρως σοβαρή.

Ο Φεβρουάριος βρήκε την Khloe Kardashian με ένα ακόμη πισωγύρισμα. Επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συζύγου της Lamar Odom και όλα έδειχνα ότι μία νέα επανασύνδεση στο χώρο της showbiz ήταν στα σκαριά. Ο Μάρτιος όμως, βρίσκει την αναποφάσιστη Kardashian σε διακοπές με τον επόμενο του Lamar, French Montana. Μέσα από το instagram, λοιπόν, καταλάβαμε πως τα παιδιά ξεκουράζονται στο Key West παρέα με τους φίλους τους. Βασικά το μυστικό τους αποκαλύφθηκε, όταν o κολλητός του ράπερ, Chinx Drugz πόσταρε μία φωτογραφία με την Khloe να κάνουν jet ski.

khloe-french-2 812ed

Τα λόγια, λοιπόν, είναι περιττά για το συναισθηματικό αδιέξοδο της 30χρονης Kardashian. Φανταζόμαστε, ότι το γλυκό τελικά δεν έδεσε με τον Lamar (όσο και αν το ήθελε η ίδια) και τελικά επέστρεψε σε αυτόν που θέλει να την ξαναντύσει νυφούλα. Για να δούμε, τον Απρίλιο σε τι φάση θα βρίσκεται η αδερφή της Kim;

Διαβάστε ακόμα:

Η Victoria Beckham σε κατάσταση εκτάκτου... ανάγκης: Οι φωτογραφίες που την τάραξαν

Το αντέχετε; Δείτε ποια 51χρονη star έχει ΑΥΤΟ το σώμα και πιστέψτε στα θαύματα της φύσης!