Ε, όχι: Η star «πείραξε» το στήθος της και χάλασε την εικόνα που είχαμε για εκείνη

Ε, όχι: Η star «πείραξε» το στήθος της και χάλασε την εικόνα που είχαμε για εκείνη

Τελικά δεν είναι όσο cool νομίζαμε

Μερικές διάσημες κυρίες είναι πολύ cool και άλλες μάλλον παριστάνουν πως... είναι. Δυστυχώς για αυτές όμως το θέατρο δεν κρατά πολύ. Σύντομα η αυλαία πέφτει και αποκαλύπτεται η αλήθεια.


Ε μα, δε γίνεται να το παίζεις ακομπλεξάριστη, να κράζεις τις κυρίες που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις, να παριστάνεις το αγοροκόριτσο και εν τέλει να ενδίδεις σε... πλαστική στήθους. Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Κι όμως, η κολλητή φίλη της Jennifer Aniston, Chelsea Handler, «πείραξε» το στήθος της έτσι για το καλό, ως δώρο βρε αδερφέ για τα 40 χρόνια ζωής που συμπλήρωσε.

chelsea-handler-topless-instagram 01909


Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η διάσημη παρουσιάστρια είχε εμμονή με το στήθος της και μεγάλη φοβία μήπως... χαλαρώσει επικίνδυνα! Έτσι, λοιπόν, πριν περίπου 6 μήνες πήρε την απόφαση να επισκεφτεί τον πλαστικό χειρουργό. Από τη στιγμή εκείνη και μετά δεν έχει σταματήσει να δημοσιεύει στους λογαριασμούς της στο Instagram και στο Twitter topless φωτογραφίες της. Τυχαίο;

chelsea-handler-denies-surgery 95b74


Φυσικά μην περιμένετε να παραδεχτεί την... επεμβασούλα! Η Handler τόνισε πως το στήθος της είναι φυσικό καθώς και ότι τα δημοσιεύματα είναι κακεντρεχή.

jnhjytj 1c5a3

Το... ειρωνικό ποστ της στο Twitter

Διαβάστε ακόμα

«Μη με αποκαλείτε χοντρή»: Η star ξεσπά δημοσίως και απαντά στο ρατσισμό που δέχεται!

Η διάσημη τραγουδίστρια σε κακό χάλι: Ένα βήμα πριν την αποτοξίνωση εξαιτίας του πρώην της