Πώς είναι σήμερα το γλυκό αγοράκι από την ταινία «Η ζωή είναι ωραία» του Μπενίνι;

Πώς είναι σήμερα το γλυκό αγοράκι από την ταινία «Η ζωή είναι ωραία» του Μπενίνι;

H ταινία αυτή μας έχει μείνει αξέχαστη

Μία από τις πιο αγαπημένες μας ταινίες έβερ είναι το «La Vita è Bella» ή όπως οι περισσότεροι την γνωρίζουν: «Η Ζωή Είναι Ωραία». Η ιταλική αυτή δραματική κωμωδία του Ρομπέρτο Μπενίνι έχει μείνει καλά χαραγμένη στη μνήμη μας.

759 LifeIsBeautiful Catalog Poster v2 Approved fd35e

Όλοι θυμόμαστε την εξαιρετική υπόθεση της ταινίας, κατά την οποία ο Μπενίνι υποδύεται ένα Ιταλοεβραίο εν ονόματι Γκουίντο. Την παράσταση φυσικά είχε κλέψει ο μικρός πρωταγωνιστής της ταινίας που ονομαζόταν Τζιοζέ. Η αθωότητα του μικρούλη σε συνδυασμό με την απίστευτη δύναμη ψυχής του Γκουίντο αποτέλεσαν τα δύο βασικότερα δυνατά χαρτιά της ταινίας αυτής με θέμα το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

o0480036013124169976 23c17

Πώς είναι όμως σήμερα ο μικρός Τζιοζέ που παρεμπιπτόντως ονομάζεται Giorgio Cantarini; 18 χρόνια μετά, λοιπόν, ο Giorgio πλέον είναι 22 (!) ετών και... σωστός κύριος.

0305-giorgio-cantarini-life-is-beautiful-now-768-reveal-480w 59a92

Κατοικεί στο Viterbo της Ιταλίας μαζί με τη μητέρα του και τον αδερφό του Lorenzo. Το 2005 συμμετείχε στο Ballando con le Stelle, ένα αντίστοιχο show με το δικό μας Dancing With The Stars. Ελπίζουμε να μην έχει παρατήσει την ηθοποιία και να τον θαυμάσουμε (και πάλι) σε κάποια νέα παραγωγή!

Διαβάστε ακόμα

Ε, όχι: Η star «πείραξε» το στήθος της και χάλασε την εικόνα που είχαμε για εκείνη

Έχετε δει supermodel με... κοιλιά; Η star τρώει (και με το παραπάνω)!