Eπιτέλους! Η Lady Gaga έγινε κοκκινομάλλα & είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει πάνω της

Eπιτέλους! Η Lady Gaga έγινε κοκκινομάλλα & είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει πάνω της

Μόνο αυτή την απόχρωση δεν είχε δοκιμάσει!

cow 2a43b
co 6aa38
2669C04B00000578-2984256-image-m-25 1425750866808 58732

Για δύο πράγματα έγινε διάσημη η νεοϋορκέζα καλλιτέχνης, που ακούει στο όνομα Lady Gaga. Για τον dance ήχο της και τη δυνατότητά της να μεταμορφώνεται στιλιστικά και να φορά οτιδήποτε δεν προορίζεται για ένδυμα...

Με αυτά και με αυτά από το 2009, που εμφανίστηκε στα μουσικά πράγματα, την έχουμε δει να φορά ωμό κρέας, πλαστικά φορέματα, μόνο το εσώρουχό της και πολλά ακόμα αμφιβόλου αισθητικής ρούχα. Η χτεσινή της εμφάνιση στο Παρίσι για την εβδομάδα μόδας είχετη σωστή έμπνευση και αυτή τη φορά μπορούμε να πούμε πως η 27χρονη προσφάτως αρραβωνιασμένη star περπάτησε στους δρόμους της πόλης του φωτός με ένα πολύ κομψό σύνολο!

Και δεν μιλάμε μόνο για την ολόσωμη, πουά φόρμα που φόρεσε, αλλά για το νέο χρώμα μαλλιών που λάνσαρε και θα γίνει μόδα.


Η Lady Gaga έφτασε στα γραφεία του οίκου μόδας Balenciaga με χάλκινα μαλλιά (πρόκειται για περούκα καθώς τα μαλλιά της είναι σε πολύ κοντό καρέ) και όλοι αποθέωσαν αυτή την χρωματική αλλαγή.


Η pop star έκρυψε τα μάτια της με ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά τα οποία και συνδύασε με ένα off white καπέλο και ψηλές πλατφόρμες...

Αν αυτό δεν είναι ότι καλύτερο έχετε δει από την Gag τότε ποιο είναι;

Διαβάστε ακόμη:

Θα αποφασίσετε; Rihanna και Leonardo Di Caprio έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν