8 μηνών έγκυος με... κοιλιακούς; Οι skinny photos του διάσημου μοντέλου θα σας σοκάρουν!

8 μηνών έγκυος με... κοιλιακούς; Οι skinny photos του διάσημου μοντέλου θα σας σοκάρουν!

Δείτε τις και μείνετε με το στόμα ανοιχτό

Δεν υπάρχει ωραιότερη περίοδος για μια γυναίκα από αυτή της εγκυμοσύνης. Ο ερχομός ενός μωρού σου αλλάζει ολόκληρη τη ζωή. Αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και φυσικά αρχίζεις και αδιαφορείς για ασήμαντα πράγματα όπως είναι παραδείγματος χάριν τα... κιλά! Οι περισσότερες μανούλες δε δυσανασχετούν με τις αλλαγές στο σώμα τους και χαίρονται όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης τους.


Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν για τη φίλτατη Sarah Stage. Το γνωστό μοντέλο μπορεί να είναι 8μιση μηνών έγκυος, παρόλα αυτά δεν έχει αποχωριστεί τους... κοιλιακούς της. Βλέπετε, η sexy καλλονή γυμναζόταν σκληρά καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και πρόσεχε πολύ τη διατροφή της.

Sarah-Stage-8-Months-Pregnant e20d9


Όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες, διαθέτει ένα σούπερ καλογυμνασμένο κορμί το οποίο φυσικά δε θυμίζει σε τίποτα... σώμα εγκύου. Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της ποικίλα. Μερικές γυναίκες την θαύμαζαν και άλλες την κατηγορούσαν. Πολλές ήταν εκείνες που της «έβαζαν χέρι», τονίζοντάς της πως ο τρόπος ζωής της μπορεί να αποβεί καταστροφικός για το μωρό της.

Sarah-Stage-Baby a4260
Sarah-Stage-Pregnant 4644d


Εμείς με τη σειρά μας δηλώνουμε αρνητικές σε τέτοιου είδους πρότυπα! Μακριά από υπερβολές κορίτσια. Η υγεία η δική σας και του μωρού σας πάνω από όλα. Εξάλλου μετά την εγκυμοσύνη θα έχετε άφθονο χρόνο για... κοιλιακούς. Μην τρελαθούμε τελείως.

Διαβάστε ακόμα

Uma Thurman: Άλλαξε hairlook για να κρύψει τη «μετάλλαξή» της;

Eπιτέλους! Η Lady Gaga έγινε κοκκινομάλλα & είναι ότι καλύτερο έχουμε δει πάνω της!