Μήπως την αντιπαθούμε άδικα; Η Κim Kardashian είναι ακομπλεξάριστη και με αποδείξεις

Γωγώ Φούντα
Μήπως την αντιπαθούμε άδικα; Η Κim Kardashian είναι ακομπλεξάριστη και με αποδείξεις

Βρε λέτε να τη συμπαθήσουμε κιόλας;

Κακά τα ψέματα, παίζει να μην υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη γη που να συμπαθούν την Kim Kardashian, εκτός βέβαια από την οικογένειά της, αν και αυτό το διαπραγματευόμαστε. Και η αλήθεια είναι, ότι η συμπεριφορά της δεν μας βοηθάει και πολύ, μιας και δε σταματά να κάνει την μία ακρότητα μετά την άλλη.

Ως γνωστόν, η διάσημη τηλεπερσόνα, τραβάει τρελό ζόρι με την εικόνα της, για την οποία κάνει τα πάντα προκειμένου να δείχνει όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή και ξεχωριστή. Κι όμως, πάνω που είχαμε αποφασίσει ότι είναι η βασίλισσα της ανασφάλειας και του κομπλεξισμού, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να μας κάνει να... αναθεωρήσουμε!

2686BF6900000578-2989338-image-a-28 1426060235855 5e6ea

Η Kim λοιπόν, η οποία βρίσκεται στο Παρίσι από την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε το παρών στο πάρτι γενεθλίων της αγαπημένης της hairstylist, μαζί με τη αδερφή της Kendall και τα υπόλοιπα supermodels φίλες της, μεταξύ αυτών οι Cara Delevingne, Gigi Hadid, Joan Smalls και Lily Donaldson. Και ενώ θα περίμενε κανείς, ότι η Kim θα απέφευγε να φωτογραφηθεί δίπλα στα πανύψηλα και καλλίγραμμα μοντέλα, εκείνη αγνόησε τον κίνδυνο του... διασυρμού (στα δικά της μάτια φυσικά) και τόλμησε να κάνει τη διαφορά!

2686BF5C00000578-2989338-image-a-30 1426061101061 c3a3f

Εκτός του ότι πόζαρε, έδειχνε και πολύ άνετη, ενώ κάτω από την ομαδική τους φωτογραφία έγραψε: «Not insecure at all», θέλοντας να τονίσει ότι ο γυναικείος της εγωισμός δεν επλήγη καθόλου!

Βρε λέτε τελικά να είναι μια χαρά τύπισσα κι εμείς να την έχουμε παρεξηγήσει;

Διαβάστε ακόμη:

Άρχισαν τα δώρα για την εγκυμονούσα Βίκυ Καγιά: Δείτε την τρυφερή φωτογραφία που πόσταρε

«Ο πρωταγωνιστής των 50 Αποχρώσεων του Γκρι δεν είναι σέξι»: Δήλωση σοκ που θα προκαλέσει

Με... σκανταλιάρικη διάθεση ξύπνησε σήμερα η Δούκισσα Νομικού