To πιο αναποφάσιστο ζευγάρι: Την κεράτωσε αλλά αυτή δε βγάζει το δαχτυλίδι των αρραβώνων

Γωγώ Φούντα
To πιο αναποφάσιστο ζευγάρι: Την κεράτωσε αλλά αυτή δε βγάζει το δαχτυλίδι των αρραβώνων

Χώρισαν ή όχι τελικά;

Ομολογούμε ότι η showbiz συχνά πυκνά μας εφοδιάζει με πολλούς και μεγάλους έρωτες, που όσα τρίτα πρόσωπα, ασυμφωνίες και... χειροδικίες κι αν τους χωρίζουν, εκείνοι καλά κρατούν, και επιβιώνουν στο πέρασμα των χρόνων.

karrueche-tran-wearing-chris-brown-ring-after-breakup-03 89e58

Ένας τέτοιος λοιπόν, είναι και του Chris Brown και της Karrueche Tran, οι οποίοι πρόσφατα βρέθηκαν για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο έπειτα από το σκάνδαλο που είδε το φως της δημοσιότητας, και είχε να κάνει με την εξώγαμη κόρη του Chris! Για όσους δεν παρακολουθήσατε το θέμα, να σας πούμε, ότι δυστυχώς για την Karrueche, η σύλληψη του μωρού- μητέρα είναι μία παλιά φίλη του Chris(!)- έγινε όσο το ζεύγος ήταν μαζί!

karrueche-tran-wearing-chris-brown-ring-after-breakup-04 9ee94

Μετά την αποκάλυψη λοιπόν, και την παραδοχή του Chris, η καλή του τα πήρε στο κρανίο και τον χώρισε μέσω... Twitter-όπως κάνουν πια όλοι οι πολιτισμένοι άνθρωποι. Αυτά έγιναν στις 6 Μαρτίου! Μέχρι σήμερα δεν είχαμε κάποιο νεότερο, κάτι που σημαίνει ότι τους θεωρούσαμε χωρισμένους.

karrueche-tran-wearing-chris-brown-ring-after-breakup-05 30d3d

Έλα όμως που η Karrueche κυκλοφορεί ακόμα με το δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε ο Chris, αφού της έκανε πρόταση γάμου το Δεκέμβριο! Ο φωτογραφικός φακός, έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές το διάσημο μοντέλο, σε καθημερινές δραστηριότητες, να φοράει ακόμα το δαχτυλίδι, μπερδεύοντας όλο και περισσότερο τους θαυμαστές τους.

Λέτε τελικά να μη χώρισαν ποτέ; Ή μήπως η Tran φοράει ακόμα το δαχτυλίδι με την ελπίδα της επανασύνδεσης;

Διαβάστε ακόμη:

Καλέ πόσο μεγάλωσε: Η Suri Cruise δεν είναι πια το μικρό χαριτωμένο κοριτσάκι που ξέραμε

Τους ματιάσαμε! Το πιο καυτό ζευγάρι της showbiz περνάει κρίση

Προβλήματα στον παράδεισο: Παίρνει διαζύγιο το πιο αγαπημένο ζευγάρι στο Hollywood;