Τους ματιάσαμε! Το πιο καυτό ζευγάρι της showbiz περνάει κρίση

Ερμιόνη Σαρρή
Τους ματιάσαμε! Το πιο καυτό ζευγάρι της showbiz περνάει κρίση

Μα να της φερθεί έτσι;

Μα πραγματικά τι γίνεται στον κόσμο αυτό της showbiz. Μία ελπίδα είχαμε, πως το πιο ζωηρό κορίτσι του Hollywood βρήκε τον πρίγκιπά του και ξαφνικά όλα καταρρίπτονται. Αυτός τα πίνει με τους φίλους του (και όχι μόνο) και η ίδια βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της μαμάς της.

Η Miley Cyrus δεν είναι καλά και για όλα φταίει ο σύντροφός της Patrick Schwarzenegger με τα τερτίπια του. Βλέπετε το αγόρι πήρε τις βαλίτσες του και τράβηξε προς Μεξικό μεριά με αντροπαρέα (καταλαβαίνετε τώρα). Δεν ήταν όμως και τόσο προσεκτικός με τις παρέες του και ο φακός τον τσάκωσε να τα λέει από κοντά με αιθέρια μελαχρινή ύπαρξη. Η χάρη του έφτασε μέχρι τα αυτιά της Miley και η ίδια κάλεσε τις μεγάλες δυνάμεις.

patrick-schwarzenegger-body-shots-hugging-girl-photos-025-480w 4d76d
26B4013E00000578-2997297-image-m-92 1426526229535 e9d6d

Πήρε τη μαμά της αγκαζέ, ήπιανε τα cocktails τους και μετά από λίγο ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία όλο νόημα. «Να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που αντικατοπτρίζουν αυτό που θες να είσαι και να αισθάνεσαι, γεμάτη ενέργεια και μεταδοτική». Φανταζόμαστε, πως το γλυκό και όχι τόσο αθώο αγόρι της το έπιασε το... νόημα.

miley-cyrus-instagram-031615-150x150 89c2c

Μπορεί να της έχουμε σύρει διάφορα για την άτακτη ζωή της, αλλά αυτό που έκανε ο Patrick ήταν λίγο παρατραβηγμένο. Το κορίτσι είναι φουλ ερωτευμένο μαζί του και αυτός της την έφερε κάπως... πλαγίως. Ε όχι, εδώ θα τη στηρίξουμε!

Διαβάστε ακόμα:

Ε όχι! Η εικόνα της Victoria Beckham είναι πλέον ανησυχητική

Προβλήματα στον παράδεισο: Παίρνει διαζύγιο το πιο αγαπημένο ζευγάρι στο Hollywood;