Ποια star στα 51 της χρόνια θα γίνει για τρίτη φορά μαμά;

Ποια star στα 51 της χρόνια θα γίνει για τρίτη φορά μαμά;

Αυτή είναι η είδηση της ημέρας

122AE846000005DC-3007037-image-m-58 1427071505241 efe0e

Είναι αποφασισμένη να αποκτήσει παιδί με τον δισεκατομμυριούχο σύζυγό της και ο Αυστραλιανός Τύπος αποκαλύπτει σήμερα πως η Elle Macpherson, το super model των 90's, θα κάνει σύντομα το όνειρό της πραγματικότητα.
Το διάσημο μοντέλο που είναι ήδη μητέρα του 17χρονου Arpad Flynn Busson και του 12χρονου Andrea Busson αποφάσισε να φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Jeffrey Soffer μέσω παρένθετης μητέρας.

Η πανέμορφη Macpherson με το παρατσούκλι Τhe Body, που αυτή την εβδομάδα θα γιορτάσει τα 51α γενέθλιά της, είναι παντρεμένη με τον 45χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείων Jeffrey Soffer από το 2013, όταν και παντρεύτηκαν σε μια υπέροχη τελετή στα νησιά Fiji. Tα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ζευγάρι προσπαθούσε τα τελευταία χρόνια να κάνει παιδί, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι στράφηκαν στις λύσεις που υπάρχουν.

80410y3 macpherson b gr 01cbbjpg fe0bd

Πηγές του περιοδικού Woman's Day ανέφεραν: "Το ζευγάρι κατάλαβε πως το να κάνουν παιδί με φυσικό τρόπο ήταν δύσκολο και έτσι αποκλείοντας την υιοθεσία κατάληξαν στην επιλογή της παρένθετης μητέρας. Η Elle είχε είδε καταψύξει τα ωάριά της πριν χρόνια και έτσι είναι έτοιμη".

Σύμφωνα με το περιοδικό η παρένθετη μητέρα είναι 30 ετών, αλλά καμία άλλη πληροφορία δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Elle Macpherson έχει ήδη δύο παιδιά από τηn εννιάχρονη σχέση της με τον γάλλο χρηματιστή Arpad Busson.


Διαβάστε ακόμη:


Νέα κόντρα στη showbiz; Superstar μετακομίζει εξαιτίας της διάσημης γειτόνισσάς του