Eίναι αυτή η επανασύνδεση της χρονιάς; Ναι είναι!

Γωγώ Φούντα
Eίναι αυτή η επανασύνδεση της χρονιάς; Ναι είναι!

Τελικά ο παλιός είναι αλλιώς;

H αλήθεια είναι ότι το ζευγάρι αυτό δε σταματά να μας μπερδεύει και να μας προβληματίζει. Όχι μόνο γιατί δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τον πραγματικό λόγο που χώρισαν, μάλλον δεν τον ξέρουν ούτε και οι ίδιοι, αλλά γιατί δε λένε να αποφασίσουν με ποιους θα συνεχίσουν τη ζωή τους.

fgdh 1c432

Αναφερόμαστε στους Orlando Bloom και Miranda Kerr, οι οποίοι αφού χώρισαν εντελώς ξαφνικά το 2013, έκτοτε τα ονόματά τους έχουν συνδεθεί ερωτικά με το μισή διεθνή showbiz. Ειδικά η Miranda δεν... έχει αφήσει και κανέναν, με πιο αστεία της περιπέτεια αυτή με τον σχεδόν ανήλικο Justin Bieber (!), o οποίος στη συνέχεια τις έφαγε από τον Orlando επειδή τόλμησε να προσβάλλει την πρώην του, που ως γνωστόν είναι πιο αθώα και από νεογέννητο κουτάβι! ΝΟΤ...

26E7E77B00000578-3006833-image-m-13 1427061081022 30f02

Που λέτε, τελευταία κυκλοφορεί μία φήμη στο Hollywood, η οποία ξεκίνησε από τη βραδιά των Oscar και μετά, και έχει να κάνει με την ανεπίσημη επανασύνδεση του διάσημου ζεύγους. Συγκεκριμένα, οι 2 stars όποτε τους κάνει κέφι, βρίσκονται και κάνουν και κανένα sex, μόνο και μόνο για να κρατούν τη σχέση τους σε ένα καλό επίπεδο, αλλά και για χάρη του γιου τους Flynn!!!

26C836DF00000578-3006833-image-m-4 1427059755653 66b44

Τώρα βέβαια, κατά πόσο αν κάνουν sex αυτοί οι 2, ο Flynn θα αισθανθεί καλύτερα δεν το ξέρουμε, αλλά ίσως να είναι κι αυτός ιδιαίτερος όπως οι γονείς του. Πάντως, να πούμε ότι αν όντως ισχύει αυτό, μιλάμε με διαφορά για το πιο κουλό ζευγάρι της showbiz, μιας και δε νομίζουμε λόγω της άτυπης επανασύνδεσης, να σταματήσουν να πηγαίνουν και με άλλους!

Γενικότερα τα έχουν κάνει λίγο αχταρμά ή είναι η ιδέα μας; Τώρα βέβαια τι περιμένει κανείς από την Miranda Kerr, για την οποία δεν υπάρχει άνθρωπος που να λέει καλό λόγο; Τον Orlando τον αφήνουμε ασχολίαστο γιατί δεν έχουμε καταφέρει ακόμα να καταλάβουμε την ψυχοσύνθεσή του. Σε καμιά βδομαδούλα το ιατρικό ανακοινωθέν.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους το τοπίο ξεκαθάρισε: Η Mila Kunis τελικά έχει γίνει κυρία Kutcher ή όχι;

Μα δεν καταλαβαίνουν: Πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να γίνουν ζευγάρι;

Ποια star στα 51 της χρόνια θα γίνει για τρίτη φορά μαμά;