Τι έχουμε εδώ; Οι δύο superstars είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν

Γωγώ Φούντα
Τι έχουμε εδώ; Οι δύο superstars είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν

Είπαμε: Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται

Ήταν που το κεφάλαιο άντρες είχε κλείσει για εκείνη, προς το παρόν τουλάχιστον, και είχε πάρει απόφαση να αφιερωθεί στην καριέρα της, η οποία έτσι κι αλλιώς πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Όμως, όταν ο έρωτας σου χτυπάει την πόρτα, είναι δυνατόν να τον αγνοήσεις; Ε όχι!

Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και η mega star Taylor Swift, η οποία το προσπάθησε, το πάλεψε με νύχια και με δόντια, αλλά τελικά έπεσε στα δίχτυα, και κατ' επέκταση την αγκαλιά, του νούμερο 1 DJ αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, Calvin Harris.

taylor-swift-dating-calvin-harris-concert-nashville 20c4e

H 25χρονη τραγουδίστρια λοιπόν, και ο 31χρονος Calvin, γνωρίστηκαν πριν περίπου ένα μήνα στα Brit Awards, και όπως όλα δείχνουν, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Έπειτα από ένα διάστημα, κατά το οποίο τα 2... πιτσουνάκια «μηνυματώνονταν»-είναι και οι stars άνθρωποι σαν εμάς όπως βλέπετε-αποφάσισαν ότι είναι πολύ ερωτευμένοι, και είπαν να χαρούν αυτό που τους συμβαίνει.

taylor-swift-dating-calvin-harris-concert-nashville-03 846b8

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, απαθανάτισε το διάσημο ζευγάρι σε συναυλία του Kenny Chesney στο Nashville και όπως διαπιστώσαμε κι εμείς οι ίδιοι, οι αγκαλιές τους δεν άφηναν κανένα περιθώριο για αμφιβολίες. Ε ναι λοιπόν, είναι ζευγάρι και μάλιστα ερωτευμένο. Όταν χωρίσουν η Taylor λογικά θα γράψει ένα τραγούδι στο οποίο θα κράζει τον Calvin, αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε!

taylor-swift-dating-calvin-harris-concert-nashville-09 9e8ae
PicMonkey Collage 6202a

Διαβάστε ακόμη:

Δυσάρεστα νέα: Διάσημη τραγουδίστρια νοσηλεύεται στην εντατική

Συγκλονιστικό: H star μιλάει πρώτη φορά για τη σοβαρή ασθένεια από την οποία πάσχει

Αυτό λέγεται πολιτισμός! Ποιο χωρισμένο ζευγάρι απολαμβάνει εξωτικές διακοπές στο Μεξικό!