Ηχηρή απουσία! Γιατί ο Πρίγκιπας Harry δεν θα παραβρεθεί στη γέννηση της ανιψιάς του;

Ηχηρή απουσία! Γιατί ο Πρίγκιπας Harry δεν θα παραβρεθεί στη γέννηση της ανιψιάς του;

Όλη η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια θα είναι εκεί

Αναμφίβολα, ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της χρονιάς, όχι μόνο για το παλάτι του Buckingham, αλλά και για όλους, θα είναι η γέννηση του δεύτερου παιδιού του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, που μάλιστα φημολογείται πως αυτή τη φορά, θα είναι κοριτσάκι. Την επίμαχη μέρα λοιπόν, που φτάνει πολύ σύντομα, πέρα από τους συγγενείς, κάμερες, φωτογράφοι και απλός κόσμος θα κατακλύσουν την περιοχή και αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

william-kate-harry-prince-william-33017227-2092-1338 935ea


Παρά τη σπουδαιότητα του γεγονότος, μια απουσία από τη μεγάλη αυτή μέρα θα υπάρχει, και μάλιστα θα είναι τεράστια, αφού εκεί δεν θα παραβρίσκεται ο πρίγκιπας Harry, για να καλωσορίσει στον κόσμο το δεύτερο ανιψάκι του. Ωστόσο, ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου και της Νταϊάνα, έχει μια πολύ καλή δικαιολογία για την μη σκόπιμη επιλογή του να λείπει από μια από τις σημαντικότερες και πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής του αδερφού του.

1337349094 kate-middleton-prince-william-prince-harry-lg 28527


Ο 30χρονος διάδοχος του θρόνου, μπορεί να αποφάσισε να παρατήσει τις ένοπλες δυνάμεις τον Ιούνιο, ωστόσο μέχρι τότε, βρίσκεται κανονικά στα καθήκοντά του. Έτσι, την περίοδο που η Kate θα φέρει στον κόσμο το ανιψάκι του, ο ίδιος θα βρίσκεται σε αποστολή τεσσάρων εβδομάδων στην Αυστραλία, με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας αυτής.

KateMiddletonPrinceHarryKateMiddletonQHeD9jI9LOWl 43940


Μάλιστα, φαίνεται πως ο ίδιος θα κάνει αρκετό καιρό να δει για πρώτη φορά το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού, έπειτα από το τέλος της απόσπασής του αυτής, θα συνοδεύσει τον πατέρα του, Πρίγκιπα Κάρολο, σε κάποιες εκδηλώσεις. Το μόνο βέβαιο είναι πάντως, πως η σκέψη του, θα βρίσκεται κοντά τους!

Διαβάστε ακόμη:

H αφοπλιστική απάντηση της J.Lo για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Casper!

Αξίζει να τις δείτε: Άγνωστες παιδικές φωτογραφίες της πανέμορφης Angelina Jolie