OMG: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του Hollywood μόλις... επιβεβαιώθηκε!

OMG: Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του Hollywood μόλις... επιβεβαιώθηκε!

Και πραγματικά έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό

Πολλές φορές ανοίγοντας διάφορα ξένα sites και χαζεύοντάς τα γελάμε με τα τρελά τους δημοσιεύματα. Απιστίες, χωρισμοί, τσακωμοί... μας παρουσιάζουν έναν τελείως τρελό τρόπο ζωής των celebrities τον οποίο φυσικά αρνούμαστε να πιστέψουμε. Πρόσφατα μάλιστα είχαμε γελάσει με το υπερβολικό αυτό δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της star, αλλά να που τα πράγματα ανατρέπονται (εν μέρει).


Το αμερικάνικο OK! Magazine -αυτού του μήνα- έχει στο εξώφυλλό του την Kendall Jenner μαζί με τον Scott Disick, επιβεβαιώνοντας τις φήμες περί ειδυλλίου! Ναι, καλά διαβάσατε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το διάσημο μοντέλο διατηρεί σχέσεις με τον σύντροφο της αδερφής της Kourtney.

kendall-jenner-scott-disick 42247


Από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν είχαν αναπτύξει μια ιδιαίτερα φιλική σχέση, η οποία φυσικά δεν άργησε να εξελιχθεί σε ερωτική. Το... κακό έγινε στο ταξίδι της οικογένειας Kardashian τον περασμένο Μάιο στην Ευρώπη, λίγο πριν το γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West. Οι δυο τους έπιναν διαρκώς βότκα και κάπνιζαν μαριχουάνα απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου.

Scott-Disick-and-Kendall-Jenner b9cc0

ο Scott με την Kendall

the-lovely-kourtney-kardashian-and-scott-disick c0aaa

και εδώ με την σύντροφό του Kourtney


Το τραγικό της υπόθεσης -εκτός του ότι η Kendall έκανε σεξ με τον σύντροφο της αδερφής της- είναι το γεγονός ότι η Kourtney εκείνο το διάστημα ήταν και έγκυος στο παιδί του Scott! Τα λόγια είναι περιττά... Από την οικογένεια Kardashian βέβαια όλα τα περιμένουμε. Ελπίζουμε να παίζουν άλλο ένα παιχνίδι δημοσιότητας και να μην ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ή ακόμη καλύτερα να μας κάνει -πρωταπριλιάτικη- πλάκα το OK! Magazine.

Διαβάστε ακόμα

Πού είχε εξαφανιστεί η Jennifer Aniston; Στο σπίτι της γιατί είναι τριών μηνών έγκυος!

Συναγερμός! Η Kylie Jenner δεν έχει πια χείλη και σας έχουμε τα ντοκουμέντα