H Gisele αποκαλύπτει το λόγο που αποφάσισε να παρατήσει τις πασαρέλες!

H Gisele αποκαλύπτει το λόγο που αποφάσισε να παρατήσει τις πασαρέλες!

Τι την έσπρωξε στην ξαφνική αυτή απόφαση; 

Δεν πάει πολύς καιρός από τη στιγμή που η Gisele ανακοίνωσε την μεγάλη είδηση που έπεσε σαν βόμβα στο χώρο της μόδας, και όχι μόνο. Έπειτα από σχεδόν είκοσι χρόνια καριέρας στη βιομηχανία της μόδας, και όντας ακόμα στην πρώτη γραμμή, αποφάσισε πως θα δεν θα περπατήσει ξανά σε πασαρέλες, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει την τελευταία εμφάνισή της, σε fashion show της πατρίδας της, το Sao Paolo.

gisele-givenchy-ge 2090013a 27918


Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν είχε αποκαλύψει το λόγο που την οδήγησε σε αυτή την καθοριστική για την καριέρα, αλλά και τη ζωή της, απόφαση. Το δημοφιλέστερο αγγελάκι της Victoria's Secret παραδέχτηκε λοιπόν, πως τελικά δεν ήταν μια απολύτως δική της απόφαση, αλλά... το σώμα της, της «ζητά» να σταματήσει. «Αυτόματα το σώμα μου, μου λέει πως αυτό που κάνω δεν του αξίζει, και μου ζητά να σταματήσω. Το σέβομαι και σίγουρα είναι προνόμιο να μπορώ να το κάνω», παραδέχτηκε η Βραζιλιάνα καλλονή, κάνοντάς μας να πειστούμε για την ώριμη απόφασή της, αλλά και το γεγονός πως δεν θα την ξαναδούμε στα catwalks.

spl278021 014 118a8


Βέβαια, η οικογένειά της σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή, αφού ήδη έχει μειώσει τον επαγγελματικό της χρόνο για να περνά πολλές στιγμές μαζί της. Παρά την απόφαση αυτή ωστόσο, δεν θα πάψουμε να την χαζεύουμε σε φωτογραφίσεις και καμπάνιες, όπου το διάσημο μοντέλο θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του. Και φυσικά, έχει ακόμα πολύ καιρό για να... συνταξιοδοτηθεί και από εκεί!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του Brad Pitt: Από κούκλος σε... γερασμένος σπασίκλας!

Τελικά μήπως η Κendall Jenner είναι η πιο... εξώλης και προώλης της διάσημης οικογένειας;