Καμία συνεννόηση; Η δήλωση αυτή της Blake Lively μας έκανε πραγματικά να απορήσουμε!

Καμία συνεννόηση; Η δήλωση αυτή της Blake Lively μας έκανε πραγματικά να απορήσουμε!

Μα δεν μπορεί, τελοσπάντων, να κρατήσει το λόγο της;

Τέσσερις μήνες πριν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και από τη στιγμή εκείνη πολλά ερωτήματα προσπαθούν να απαντηθούν, σε σχέση με το νέο μέλος της διάσημης οικογένειας. Ενώ στην αρχή εξελίχθηκε σε ολόκληρο... σίριαλ η αποκάλυψη του ονόματος του παιδιού της Blake Lively και του Ryan Reynolds, που τελικά θα λέγεται James –και αυτό μαθεύτηκε μετά από πολύ... κόπο και χρόνο- τώρα μας απασχολούν εκείνοι που θα του δώσουν το όνομά αυτό, μιας και σε αυτή την περίπτωση πολλά ονόματα ακούγονταν, αλλά τίποτα μέχρι τώρα δεν είχε επιβεβαιωθεί.

la-ar-blake-lively-wore-marchesa-to-wed-ryan-r-001 032b0


Πριν λίγες μόλις μέρες, η συμπρωταγωνίστρια της Blake Lively στην ταινία «The Sisterhood of the Traveling Pants», Amber Tamblyn, ανέφερε πως εκείνη και η επίσης συμπρωταγωνίστριά τους, Alexis Bledel, θα είναι οι νονές της μικρής James. Ωστόσο, λίγο αργότερα, η διάσημη μανούλα με δηλώσεις της αντί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της φίλης της, τελικά την... ακύρωσε κανονικότητα, ανακοινώνοντας ορθά κοφτά πως μπορεί να είναι πολύ καλές φίλες της, αλλά δεν θα... κουμπαριάσουν.

H αδερφή της, Robyn, θα είναι τελικά η νονά, παρά την αρχική της συμφωνία

robyn lg f3f73


Τελικά, η 27χρονη ηθοποιός ανέφερε πως νονά του παιδιού της θα είναι η αδερφή της και επίσης ηθοποιός, Robyn Lively, δικαιολογώντας μάλιστα και την επιλογή της αυτή, αφού όπως δήλωσε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης εκείνη θα είναι η ιδανική που θα μπορεί καλύτερα να φροντίσει το παιδί της. Και βέβαια, δεν έχει άδικο, αλλά και οι δύο επίδοξες νονές μάλλον δεν... ονειρεύτηκαν τα όσα δήλωσαν και στη συνέχεια αυτή διέψευσε, αλλά ενδεχομένως ήταν συμφωνημένα. Μήπως η μητρότητα της έχει πάρει λίγο τα μυαλά;

Διαβάστε ακόμη:

H Gisele αποκαλύπτει το λόγο που αποφάσισε να παρατήσει τις πασαρέλες!

Απίστευτη αποκάλυψη! Η τραυματική εμπειρία της Charlize Theron που σημάδεψε τη ζωή της!