Συγκλονιστική μεταμόρφωση! Η σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε… άλλος άνθρωπος!

Συγκλονιστική μεταμόρφωση! Η σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και έγινε… άλλος άνθρωπος!

Δεν της το ‘χαμε, αλλά είναι μια πραγματική κούκλα! 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το σημαντικό ρόλο που μπορούν να παίξουν τα μαλλιά και το στυλ τους, στην συνολική εμφάνιση όλων μας. Ένα νέο λουκ τους, μπορεί να επιφέρει τεράστιες αλλαγές και σε όλη την υπόλοιπη εμφάνιση, ωστόσο αυτό που συνέβη με την Amber Rose είναι κάτι πραγματικά απίστευτο έως... εξωπραγματικό. Η σταρ –που δεν μπορούμε ακόμα να χωνέψουμε που... έκρυβε τόση ομορφιά- αποφάσισε επιτέλους να αλλάξει τα μαλλιά της, και το αποτέλεσμα την αντάμειψε και με το παραπάνω, αφού πλέον, είναι πραγματικά αγνώριστη.

amb thumb 4157c


Το 31χρονο μοντέλο- τραγουδίστρια δεν αποφάσισε να αλλάξει μονίμως στυλ, αλλά ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, όπου φορά μια κόκκινη περούκα και εξέπληξε ευχάριστα τα πλήθη. Πιο θηλυκή και σέξι από ποτέ, κατάφερε να κάνει την διαφορά όχι με τις συνηθισμένες τακτικές της, δηλαδή να... κυκλοφορήσει σχεδόν γυμνή, αλλά με έναν πιο... απλό και γήινο τρόπο.

rose 9d8cb
rose2 54ea0


Μάλιστα, η ίδια παρομοίασε τον εαυτό της με την απόλυτα διαχρονική κοκκινομάλλα, Jessica Rabbit, ρωτώντας τους διαδικτυακούς της φίλους αν τους αρέσει η νέα της εμφάνιση. Εσείς τι λέτε για αυτή τη σύγκριση; Βλέπετε κάποια ομοιότητα;

yuui eaa31


Δεν ξέρουμε αν μοιάζουν και τόσο, πάντως το μόνο που ελπίζουμε είναι να αποφασίσει τελικά να κρατήσει αυτό το νέο στυλ, που της ταιριάζει πολύ!

Διαβάστε ακόμη:

Mικρό μαγιό, μεγάλες αποκαλύψεις! Η Rihanna στη Χαβάι τα έδειξε όλα (ναι, ξανά!)

Τώρα μάλιστα: Η Blake Lively δημοσιεύει παιδική της φωτό & βάζει τα πράγματα στη θέση τους