Την Angelina δεν τη σκέφτεται; Η κίνηση του Brad που αποδεικνύει ότι δεν είναι «τέλειος»

Γωγώ Φούντα
Την Angelina δεν τη σκέφτεται; Η κίνηση του Brad που αποδεικνύει ότι δεν είναι «τέλειος»

Κάτι μας λέει ότι η Angie θα γίνει έξαλλη

Έχουμε την εντύπωση ότι ο Brad Pitt δεν αναλογίζεται τις συνέπειες των πράξεών του. Όχι ότι ο διάσημος ηθοποιός δεν έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή του, καλά δεν ήταν και ποτέ party animal και πρωταγωνιστής σκανδάλων, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί στον απόλυτο οικογενειάρχη, ο οποίος τυγχάνει να είναι και... σκανδαλιστικά ωραίος!

Και αφού έχουμε σχεδόν πειστεί ότι κάνει ό, τι του πει η Angelina, μιας και μάλλον αυτή έχει το πάνω χέρι στη σχέση, αντιλαμβανόμαστε τελικά, ότι ο Brad ίσως έχει μέσα του το ζιζάνιο του επαναστάτη, το οποίο βγαίνει που και που στην επιφάνεια.

27C1492100000578-3046248-Cigarette break Brad Pitt snuck off for a secret smoke in betwee-m-36 1429486813318 7b446

Ο σέξι star λοιπόν, εθεάθη στη Νέα Ορλεάνη, όπου γυρίζει τη νέα του ταινία The Big Short με ένα... τσιγάρο στο χέρι! Το απίστευτο βέβαια της υπόθεσης, δεν είναι ότι ο Brad καπνίζει, έχει μιλήσει πολλές φορές άλλωστε για την προσπάθειά του να το κόψει, αλλά τι θα έχει να πει για όλα αυτά η Angelina.

Διότι, εκτός του ότι δεν τον έχουμε δει ποτέ να καπνίζει όταν συνοδεύει τη γυναίκα και τα παιδιά του-κύριος-έχουμε μία εντύπωση ότι η καλή το δε θα εγκρίνει και πολύ αυτή του τη συνήθεια, μιας και είναι γνωστή η πάλη της με τον καρκίνο και οι λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί προκειμένου να μη νοσήσει.

27C1A84F00000578-3046248-image-a-17 1429485078913 2eda9

Πρόσφατα μάλιστα, αφαίρεσε τις ωοθήκες της, και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε φάση ανάρρωσης, κάτι που φυσικά μοιράστηκε με το κοινό σε μία προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει, γύρω από την πρόληψη κατά του καρκίνου. Πολλοί είπαν ότι η κίνηση του Brad δείχνει ασέβεια προς το πρόβλημα της συζύγου του, αλλά εμείς δεν το βρίσκουμε και τόσο τρομερό. Εξάλλου, έχει αποδείξει πολλές φορές την αγάπη που της έχει.

Διαβάστε ακόμη:

Όχι δεν μπορεί: Η Κοurtney Kardashian πόσταρε την πιο ελεεινή φωτογραφία που είδαμε ποτέ

Αυτό ήταν; 10 μόλις μήνες μετά το γάμο του, το διάσημο ζευγάρι παίρνει διαζύγιο!

Τι συμβαίνει; Πρίγκιπας William & Kate Middleton «φεύγουν» από το Παλάτι