Ο μυστικός γάμος που ξάφνιασε το Hollywood & θα κάνει μία κυρία να κλάψει με «μαύρο» δάκρυ

Γωγώ Φούντα
Ο μυστικός γάμος που ξάφνιασε το Hollywood & θα κάνει μία κυρία να κλάψει με «μαύρο» δάκρυ

Περαστικά να της ευχηθούμε

Η αλήθεια είναι ότι λίγοι ήταν εκείνοι που δεν περίμεναν την εξέλιξη αυτή, μιας και ο έρωτας του συγκεκριμένου ζευγαριού είναι από τους μεγαλύτερους που έχει ζήσει το Hollywood τελευταία. Ωστόσο, το διάσημο ζεύγους αιφνιδίασε ακόμα και το στενό του περιβάλλον, με το γάμο του, που έγινε μόλις χθες, σε έναν παραμυθένιο χώρο.

jhasvxgh 2c440

Η Nikki Reed και ο Ian Somerhalder λοιπόν, είναι και επισήμως παντρεμένοι, έπειτα από μόλις 6 μήνες σχέσης. Η τελετή έγινε χθες κάτω από άκρα μυστικότητα, σε ένα υπέροχο κτήμα με λίγους καλεσμένους και φυσικά το διάσημο ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία. Δεν είναι βέβαια λίγοι, εκείνοι που πιστεύουν, ότι οι 6 μήνες είναι πολύ μικρό διάστημα, και πως δεν έχουν προλάβει να γνωριστούν καλά, ωστόσο η συμπρωταγωνίστρια του Ιan, στο Vampire Diaries, Kat Graham, δήλωσε πως τα 2 αυτά παιδιά είναι γραφτό να είναι μαζί.

jhahws 2800b

Αν αναρωτιέστε για την πρώην κολλητή της Nikki, και πρώην σύντροφο του Ian, Νina Dobrev, όχι δεν ήταν καλεσμένη, μιας και θα ήταν κάπως άβολο να ευχηθεί «βίον ανθόσπαρτον», παρά το γεγονός ότι η ίδια υποστηρίζει ότι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τους νιόπαντρους.

gasqhf 57cbf
28077B9E00000578-3057128-That was quick Ian Somerhalder and Nikki Reed officially married-m-11 1430127751215 cf621

Κάποιοι λένε ότι η Nina δεν πήρε και πολύ καλά τα νέα, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι είναι απλά κακοήθειες. Άντε και καλούς απογόνους!

nina dobrev 154dc

Διαβάστε ακόμη:

Ο πιο αναπάντεχος αρραβώνας του Hollywood είναι γεγονός

Τους πιάσαμε στα... πράσα: Είναι αυτό το νέο καυτό ζευγάρι της showbiz;

Τώρα εμείς τι να καταλάβουμε; Η εμφάνιση της Jennifer Aniston που μας μπέρδεψε