O επόμενος μυστικός γάμος του Hollywood μόλις «ξεσκεπάστηκε»!

O επόμενος μυστικός γάμος του Hollywood μόλις «ξεσκεπάστηκε»!

Ποιο διάσημο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Χαμός έχει γίνει από χθες με το γάμο του Ian Somerhalder και της Nikki Reed! Το ζευγάρι δεν είναι μαζί ούτε ένα χρόνο, παρόλα αυτά τόλμησε και ανέβηκε τόσο σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας. Και μπορεί εδώ και αρκετό διάστημα να ακουγόταν έντονα πως οι δύο stars θα παντρευτούν, παρόλα αυτά η ημερομηνία του γάμου τους παρέμενε κρυφή. Χθες, λοιπόν, έγινε η μεγάλη έκπληξη!


Σειρά μιας ακόμη star να μπει στο club των παντρεμένων. Ο λόγος για την πετυχημένη ηθοποιό Amy Adams. Η Amy, λοιπόν, επιτέλους πήρε τη μεγάλη απόφαση! Σύμφωνα με το Page Six, η star αναμένεται να παντρευτεί το σύντροφό της Darren Le Gallo το ερχόμενο σαββατοκύριακο, σε ιδιωτικό κτήμα στο Los Angeles. Οι καλεσμένοι είναι πάρα πολύ λίγοι και η ακριβής τοποθεσία του μυστηρίου φυλάσσεται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

150220a1 106452811 30dd7


Σε αντίθεση με τους Somerhalder και Reed, το ζευγάρι αυτό πρέπει να παίδευε πάααααρα πολύ καιρό το γάμο στο μυαλό του, μιας και ήδη μετρούν 14 χρόνια μαζί! Μάλιστα το 2008 αρραβωνιάστηκαν και έχουν αποκτήσει μαζί μια κορούλα εν ονόματι Aviana.

DarrenLeGalloAmyAdamsFamilyLeavingNateSjX1Nj6eeNYl 72dcd
rs 634x1024-140112220831-634.Darren-Le-Gallo-Amy-Adams-InStyle-After-Party.ms.011214 963ee


Γιατί όμως δεν έχουν παντρευτεί εδώ και τόσα χρόνια; Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Amy δεν της άφηναν περιθώριο για να οργανώσει τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής της. Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Με το καλό, λοιπόν!

Διαβάστε ακόμα

Ο μυστικός γάμος που ξάφνιασε το Hollywood & θα κάνει μία κυρία να κλάψει με «μαύρο» δάκρυ

Τους πιάσαμε στα... πράσα: Είναι αυτό το νέο καυτό ζευγάρι της showbiz;