Θέλετε να βγάζετε πάντα πετυχημένες φωτογραφίες; Η Blake Lively γνωρίζει το μυστικό...

Ερμιόνη Σαρρή
Θέλετε να βγάζετε πάντα πετυχημένες φωτογραφίες; Η Blake Lively γνωρίζει το μυστικό...

Είστε έτοιμες να «σπάσετε» το ίντερνετ;

Γυρίσατε από το τριήμερο και μιας και το σημερινό πρωινό σας βρίσκει στο γραφείο και όχι σε κάποια παραλία, χαζεύετε τις πρώτες σας καλοκαιρινές φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα δε σας καλύπτει απολύτως, καθώς δε δώσατε και τον καλύτερό σας εαυτό ως μοντέλα. Να, λοιπόν, που η Blake Lively μπήκε στο μυαλουδάκι σας και σας δίνει μερικά tips για πετυχημένες φωτογραφίες.

Τα social media έχουν κυριεύσει τη ζωή όλων και είναι κάπως αδύνατον να επισκεφτείτε ένα μέρος και να μην απαθανατίσετε τη στιγμή. Η ηθοποιός, λοιπόν, σας προτρέπει να... χαμογελάσετε και απλά να ανοίξετε το στόμα σας σα να σας εντυπωσιάζει κάτι αρκετά. Πώς ξαφνιάζεστε; Ένα τέτοιο πράγμα. Θα την έχετε προσέξει άλλωστε ότι σε πολλές φωτογραφίσεις της έχει πάντοτε αυτήν την έκφραση και για αυτό δε σταματάτε να τη χαζεύετε. Μη ξεχνάτε, ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μία γυναίκα χαρούμενη! Η αισιοδοξία της και τα θετικά vibes που μεταφέρει σε όποιον την κοιτά, κάνει κάθε ατέλεια... παρελθόν!

rs 600x600-150503153325-600-blake-lively-instagram.ls.5315 copy 50603

Αν πάλι θέλετε να φαίνεστε και κάπως πιο... αδύνατες, σας προτρέπει να σηκώνετε ελάχιστα το ένα σας πόδι και να λυγίζετε το γόνατό σας. Τόσο απλό και τόσο πετυχημένο. Δοκιμάστε τα κόλπα της Blake Lively και δείτε τα likes σας να πέφτουν βροχή!

blakelivelyfornylon01-1 0d308

Διαβάστε ακόμη:

Μετά τον τηλεοπτικό του «θάνατο» ήρθε και νέο χτύπημα για τον Patrick Dempsey

Έχει φτάσει στην «άκρη του γκρεμού». Οι φωτογραφίες της Angelina Jolie που ανατριχιάζουν