Πόσο… κράξιμο να αντέξει; Η Pink πάχυνε, το χαίρεται & ξεσπά εναντίον των επικριτών της

Πόσο… κράξιμο να αντέξει; Η Pink πάχυνε, το χαίρεται & ξεσπά εναντίον των επικριτών της

Έκλεισε τα κακά στόματα με μία της δήλωση

Μία από τις πιο αγαπημένες μας τραγουδίστριες δεν είναι άλλη από την Pink. Η 35χρονη star διαθέτει μια πολύ ξεχωριστή φωνή και ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο look. Στις εμφανίσεις της επί σκηνής φρόντιζε να φορά ό,τι πιο ροκ είχε στη ντουλάπα της και φυσικά να αναδεικνύει την καλογυμνασμένη της κοιλιά.


Όλα αυτά μέχρι πρότινος, καθώς το τελευταίο διάστημα η εκκεντρική τραγουδίστρια έχει πάρει αρκετά κιλά. Πλέον επιλέγει πιο φαρδιά ρούχα και έχει αλλάξει αρκετά το στυλ ντυσίματός της. Και αν νομίζατε πως η αλλαγή αυτή θα περνούσε απαρατήρητη πλανάστε. Τα media δεν έχουν σταματήσει να σχολιάζουν το πόσο πολύ έχει παχύνει και να βγάζουν προς το πρόσωπό της όλη την κρυμμένη τους κακία. Η Pink από την άλλη δε δείχνει να πτοείται ιδιαίτερα!


Η όμορφη τραγουδίστρια εμφανίστηκε μαζί με τον επί 10 ολόκληρα χρόνια σύζυγό της Carey Hart, στα ΒΜΙ Music Awards και όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας πήραν φωτιά. Οι δημοσιογράφοι άρπαξαν την ευκαιρία και τη ρώτησαν αν ενοχλείται με τα συνεχή δημοσιεύματα που σχολιάζουν τα κιλά της καθώς και αν βιώνει bullying.

289AE25700000578-0-image-m-74 1431498690330 96d36
289B647900000578-3080569-image-a-74 1431549192229 e2354


H Pink τόνισε πως δεν εκλαμβάνει όλο αυτό ως bullying, καθώς δε θεωρεί κάποιον ικανό να την εκφοβίσει. Νιώθει δυνατή και δε φοβάται τους άλλους. Επιπλέον σημείωσε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου η γνώμη των άλλων και αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι υπόλοιποι. Από την άλλη βέβαια επεσήμανε πως μεγαλώνει ένα κοριτσάκι, είναι και η ίδια κορίτσι και γενικότερα έχει συναισθήματα και ευαισθησίες ως άνθρωπος.

PicMonkey Collagee ae927

Πριν και μετά!


Τέλος, έκλεισε τα στόματα με την εξής ατάκα: «Η ζωή μου είναι γεμάτη. Αγαπώ το φαγητό και μου αρέσει πάρα πολύ να μαγειρεύω. Μου αρέσει να ζω!!». Μπράβο στην Pink που έχει αυτοπεποίθηση και δεν επηρεάζεται από τα κακεντρεχή σχόλια. Μπράβο της, καθώς αποτελεί πρότυπο για πολλά νέα κορίτσια.

Διαβάστε ακόμα

Ο μύθος της «κατέρρευσε»: Οι φωτογραφίες αυτές θα ρίξουν στα πατώματα την Kate Hudson

Τα μαχαίρια βγήκαν: Η σπόντα της σταρ για την Angelina Jolie που θα συζητηθεί