Η ατάκα όλων των αιώνων: Η πιο αστεία πρόταση γάμου έρχεται από τον George Clooney

Ερμιόνη Σαρρή
Η ατάκα όλων των αιώνων: Η πιο αστεία πρόταση γάμου έρχεται από τον George Clooney

Η σκηνή που θα θέλαμε να δούμε όλοι μας

Εμείς οι γυναίκες φανταζόμαστε κάπως παραμυθένια την πρόταση γάμου που θα μας γίνει. Ο καλός μας να είναι στην... πένα, να κρατάει μία μεγάλη ανθοδέσμη, στην τσέπη του να είναι κρυμμένο το διαμαντένιο μονόπετρο και εν τέλει να... γονατίσει. Οι άντρες πάλι τη βαριούνται κάπως αυτή τη διαδικασία και το όνειρό τους θα ήταν να στείλουν ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό με την ερωτησούλα τους.

Ο George Clooney πάλι βρίσκεται κάπου στη μέση. Έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και έφτασε μέχρι και στο σημείο του να γονατίσει. Η Amal Alamuddin δεν το περίμενε καθώς δεν ήταν κάτι που είχαν ξανασυζητήσει, ούτε και ο γόης George είχε πετάξει καμία σπόντα περί νυφικών. Ενώ, λοιπόν, βρίσκονταν στο σπίτι τους και άκουγαν μουσική, ο Clooney γονάτισε, πέταξε τη... «βόμβα» και η σύζυγός του αρκέστηκε σε πολλά «Wow» και «Oh my god». Και μετά ήρθε η ατάκα της χρονιάς.

2206236 amal-alamuddin-george-clooney 3b894

Ο George χωρίς να κρατάει κανένα σενάριο στο χέρι και με απόλυτο αυτοσχεδιασμό της είπε:« Είμαι 53 ετών και καθισμένος στα γόνατα εδώ και 28 λεπτά και αν δεν πάρω μία απάντηση γρήγορα, θα πάθω καμία ρήξη ισχύου και ίσως δεν ξανασηκωθώ».

038e416673ba9e855c45d62653bbf37d 8f044
image71 ffd8a

Συγνώμη, αλλά και εμείς οι πιο ρομαντικές σε μία τέτοια πρόταση γάμου θα λέγαμε το... ΝAI. Όσο για την Amal; Η συνέχεια είναι παγκοσμίως γνωστή.

Διαβάστε ακόμη:

Άνεμος... οργής: Η Beyoncé «έβαλε» φωτιά στο διαδίκτυο με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της

Sandra Bullock: Η πιο συγκινητική στιγμή που την έκανε να... λυγίσει