Επιτέλους! Ευχάριστα νέα από την Jennifer Lawrence και τον Chris Martin

Επιτέλους! Ευχάριστα νέα από την Jennifer Lawrence και τον Chris Martin

Έχουμε εξελίξεις στη σχέση τους!

Αναμφίβολα ένα από τα πιο σέξι ζευγάρια στο Hollywood δεν είναι άλλο από την Jennifer Lawrence και τον Chris Martin. Οι δύο stars διατηρούν δεσμό εδώ και περίπου ένα χρόνο, φροντίζοντας βέβαια να μην προκαλούν με τις εμφανίσεις τους. Σπανίως, λοιπόν, οι paparazzi τους έχουν πιάσει μαζί, μιας και οι δυο τους ξέρουν πολύ καλά να παίζουν... κρυφτό.

1411412073 jennifer-lawrence-chris-martin-zoom 67fd7


Και ενώ μέχρι σήμερα μας είχαν μπερδέψει αρκετά για το τι μέλλει γενέσθαι με τη σχέση τους, να που ήρθε τελικά η ώρα να κλείσουν τα κακά στόματα μια και καλή. Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να περνούν κρίση εξαιτίας της στενής επαφής που έχει διατηρήσει ο Martin με την πρώην σύζυγό του Gwyneth Paltrow.

Φαίνεται, λοιπόν, πως κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει, καθώς το διάσημο ζευγάρι όχι μόνο δε χωρίζει αλλά μάλιστα ετοιμάζεται να συγκατοικήσει! Σύμφωνα με το Life & Style Magazine, ο 38χρονος μουσικός έχει ήδη προτείνει στη νεαρή ηθοποιό να μετακομίσει στο σπίτι του στο Μαλιμπού. Με αυτή του την κίνηση θέλει να δείξει στην Jennifer πόσο σημαντική είναι στη ζωή του και να της αποδείξει πως βλέπει τη σχέση τους πολύ σοβαρά.

jennifer-lawrence-chris-martin-dating-bradley-cooper-01-SPL f3c01

Όσο για την Lawrence; Λέγεται πως πετάει στα σύννεφα! Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και σύντομα να τους δούμε να ανεβαίνουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Γιατί όχι;

Διαβάστε ακόμα

Όντως αιφνιδιαστήκαμε: Το διάσημο ζευγάρι που δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα είναι μαζί

Ο έρωτας καλά κρατεί! Το διάσημο ζευγάρι ανταλλάσσει καυτά φιλιά και αγκαλιές σε παραλία!