Θα μπορούσαν να είναι και... δίδυμες: Η σταρ και η κόρη της μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

Ερμιόνη Σαρρή
Θα μπορούσαν να είναι και... δίδυμες: Η σταρ και η κόρη της μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν το μπάνιο τους και μας αφήνουν άφωνους

Το καλοκαίρι έφτασε και οι σταρς όλο και ομορφαίνουν. Έχουν αρχίσει να πετάνε από πάνω τους τα χοντρά ρούχα και να κάνουν τις πρώτες τους εμφανίσεις με τα μπικίνι. Και εκεί είναι που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, καθώς για ακόμη ένα καλοκαίρι η σιλουέτα τους αγγίζει την... τελειότητα.

Την προηγούμενη εβδομάδα ψάχναμε απεγνωσμένα να βρούμε τις διαφορές στη φωτογραφία της Demi Moore με την κόρη της Rumer Willis. Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με μία άλλη διάσημη μανούλα, την Robin Wright. Η 49χρονη ηθοποιός βρίσκεται σε διακοπές με την 24χρονη κόρη της Dylan Penn (ναι ναι η κόρη του Sean Penn) και μας εντυπωσίασαν με την ομοιότητά τους.

rs 634x1024-150602083828-634-dylan-penn-robin-wright-bikini.ls.6215 1 3f721

Μαμά και κόρη παρά τα 25 χρόνια διαφοράς είναι κούκλες και θα μπορούσε εύκολα κάποιος να τις περάσει και για συνομήλικες. Η σταρ είναι αρκετά λαμπερή και απολαμβάνει με την καλύτερη παρέα τα μπάνια της στο Μεξικό.Η Dylan πάντως πρέπει να είναι αρκετά υπερήφανη για τη μαμά της, αλλά και η Robin για την τόσο όμορφη κορούλα της. Μεγάλο πράγμα τελικά τα... γονίδια.

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους! Ευχάριστα νέα από την Jennifer Lawrence και τον Chris Martin

Love is in the air: H Αντωνία Καλλιμούκου φωτογραφίζεται με το νέο της... «έρωτα»

Η Sharon Stone σοκάρει: Μιλάει για την προσωπική της ζωή και μας αφήνει άφωνους