Ποια σχέση; Rihanna και Leonardo DiCaprio κυκλοφορούν με νέα αμόρε

Ερμιόνη Σαρρή
Ποια σχέση; Rihanna και Leonardo DiCaprio κυκλοφορούν με νέα αμόρε

Οι σταρς απολαμβάνουν τις νέες τους παρέες και οι φήμες περί χωρισμού... οργιάζουν

Το ζευγάρι που δεν καταφέραμε να δούμε ποτέ να περπατάει χεράκι-χεράκι, φαίνεται πως δεν είναι πια μαζί. Οι παπαράτσι όσο και αν «έτρεξαν» για μία τους και μόνο κοινή φωτογραφία δεν κατάφεραν δυστυχώς να τους απαθανατίσουν.

Ο Ιούνιος όμως βρίσκει τη Rihanna και το Leonardo DiCaprio να διασκεδάζουν χωριστά και μάλιστα με εκλεκτή παρέα. Ο ηθοποιός, εντοπίστηκε σε τρυφερά τετ α τετ στο after πάρτι των FCDA Awards με την Kelly Rohrbach. Το καλλίγραμμο μοντέλο μπορεί να μην έφτασε μαζί με το Leonardo, αλλά κατά τη διάρκεια όλης της βραδιάς ήταν αρκετά εκδηλωτικοί ο ένας με τον άλλον. Φήμες μάλιστα τους θέλουν να έχουν περάσει και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα Hamptons. Πώς να το κάνουμε άλλωστε, ο Leonardo έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο και αυτό φαίνεται.

stars collage 2 03 06 f7c94

Η Rihanna, από την άλλη μπορεί να δηλώνει αρκετά κουρασμένη από τα επαγγελματικά της (τρέχει και δεν προλαβαίνει), αλλά ο φακός των παπαράτσι την πέτυχε τα ξημερώματα της Τρίτης παρέα με τον ποδοσφαιριστή Karin Benzema. Οι δυο τους αφού ξενύχτησαν σε γνωστό κλαμπ της περιοχής, θέλησαν να τσιμπήσουν κάτι πριν πάνε για ύπνο.

rs 560x415-150602192355-1024.Rihanna-Karim-Benzema-NYC.ms.060215 copy 36ef2

Για να δούμε, λοιπόν, τι θα γίνει με τους σταρς. Θα έχουμε δύο νέα ζευγάρια στη showbiz ή ένα ακόμη... πισωγύρισμα;

Διαβάστε ακόμη:

Θα μπορούσαν να είναι και... δίδυμες: Η σταρ και η κόρη της μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

Η Demi Moore είναι μια άλλη: Δείτε το νέο, «πειραγμένο», πρόσωπό της