Ουπς: Διέλυσε κιόλας τον αρραβώνα του το διάσημο ζευγάρι;

Ουπς: Διέλυσε κιόλας τον αρραβώνα του το διάσημο ζευγάρι;

Η χαρά τους διήρκησε μόλις έναν μήνα;

Ένας μήνας και κάτι έχει περάσει από τη στιγμή που πληροφορηθήκαμε τα ευχάριστα νέα. Η hot τραγουδίστρια αφού χώρισε με τον επί 11 ολόκληρα χρόνια σύντροφό της Safaree Samuels, τον περασμένο Δεκέμβριο, κατέληξε γρήγορα σε άλλη αγκαλιά. Φαίνεται πως ο έρωτας της πήρε τα μυαλά, μιας και η σταρ δε δίστασε να αρραβωνιαστεί το νέο της αμόρε Meek Mill, μετά από 4 μόλις μήνες σχέσης.

Ο λόγος για την Nicki Minaj, η οποία έχει βαλθεί να μας τρελάνει. Πάνω που δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με το μονόπετρό της, τώρα μας αιφνιδιάζει με τα αλλόκοτα posts της. Η εκκεντρική τραγουδίστρια, λοιπόν, τις προηγούμενες ημέρες δε σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες της κάτω από τις οποίες πρόσθετε στίχους από το τραγούδι της Beyoncé "Best Thing I Never Had", το οποίο μιλά για χωρισμό.

nicki-minaj-meek-mill-break-up-PP 14cd5
nicki-minaj-meek-mill-engaged fd6ef 8ef9f


Tα υπονοούμενά της πολλά και η απάντηση του Mill δεν άργησε να έρθει. Ο ράπερ δημοσίευσε φωτογραφία του κατά την οποία έβγαινε με στυλ από ένα πανάκριβο αυτοκίνητο σημειώνοντας τα εξής: "Even bosses got feelings ya kno?"


Τι πραγματικά συμβαίνει κανείς δεν ξέρει. Ελπίζουμε να μην έχουν χωρίσει και απλώς να παίζουν άλλο ένα παιχνιδάκι δημοσιότητας. Ο χρόνος θα δείξει.

Διαβάστε ακόμα

Ποια σχέση; Rihanna και Leonardo DiCaprio κυκλοφορούν με νέα αμόρε

Η φωτογραφία της Beyoncé που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό (όχι, δεν είναι γυμνή!)