Αποκάλυψη τώρα!Οι φωτογραφίες που… «καίνε» τον Πρίγκιπα Harry κάνουν το γύρο του κόσμου

Αποκάλυψη τώρα!Οι φωτογραφίες που… «καίνε» τον Πρίγκιπα Harry κάνουν το γύρο του κόσμου

Οι αλλαγές στη ζωή του είναι ραγδαίες!

Εδώ και αρκετούς μήνες είναι μόνος, ύστερα από τον χωρισμό του με την επί δύο χρόνια σύντροφό του, Cressida Bonas, και μάλιστα ο Πρίγκιπας Ηarry δηλώνει πως δεν ψάχνει για μια νέα.. αγάπη. Όμως, οι φωτογραφίες που είδαν το φώς της δημοσιότητας και κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, άλλα προδίδουν.


Πριν λίγες μέρες ο Πρίγκιπας συμμετείχε σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα πόλο, και η αγαπημένη ηθοποιός Jenna Coleman, πρωταγωνίστρια της σειράς Dr. Who -και φρεσκοχωρισμένη από τον συνάδελφό της, Richard Madden- παραβρέθηκε εκεί, προκειμένου να παρακολουθήσει την εκδήλωση. Στο after party, οι δυο τους δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να κάθονται μαζί, να μιλούν και να χαμογελούν ο ένας στον άλλο, με την μεταξύ τους ατμόσφαιρα να είναι κάτι παραπάνω από φιλική, ενώ πηγές αναφέρουν πως το φλερτ ήταν απόλυτα... εμφανές.


Και μάλλον τα πράγματα είναι όντως έτσι, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την εν λόγω βραδιά, και τους απεικονίζουν να περνούν οι δυο τους τουλάχιστον... τέλεια. Όπως όλα δείχνουν, ύστερα από τον ερχομό της ανιψιάς του στον κόσμο, πριν λίγο καιρό, ο Harry είναι έτοιμος να κάνει και μια ακόμα μεγάλη αλλαγή, και να βάλει στην ζωή του την 29χρονη ηθοποιό.

1 deb9a
2 e4cf8
3 61723
4 ac05f


Πάντως, οι δυο τους είναι αξιολάτρευτοι!

Διαβάστε ακόμη:

Φτου φτου! Αυτό είναι το πιο αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι στο Hollywood

Tελικά το έχει πάρει πολύ σοβαρά: Η μεγάλη «θυσία» της Lady Gaga λίγο πριν το γάμο