Είναι αυτό το μεγαλύτερο διάσημο σκάνδαλο των τελευταίων 50 χρόνων; Μάλλον ναι!

Γωγώ Φούντα
Είναι αυτό το μεγαλύτερο διάσημο σκάνδαλο των τελευταίων 50 χρόνων; Μάλλον ναι!

Μία υπόθεση η οποία θα διχάσει τη διασημότερη οικογένεια του πλανήτη

Α όλα κι όλα: Από την οικογένεια Κardashian δεν έχουμε απολύτως κανένα παράπονο μιας και δεν μας κάνει να βαριόμαστε ποτέ. Μία οι εγκυμοσύνες, μία οι καυγάδες, μία οι πλαστικές επεμβάσεις, μας κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο, χρόνια τώρα! Ήρθε όμως η ώρα, να σας αποκαλύψουμε ένα σκάνδαλο, το οποίο πιθανόν να είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν κλονίσει τη showbiz, τα τελευταία τουλάχιστον 50 χρόνια!

1413390347572 Image galleryImage Khloe Kardashian Instagra aba50

Που λέτε, κάποιες νέες αποκαλύψεις που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ενισχύουν ακόμα περισσότερο τις φήμες, σχετικά με την πατρότητα της Khloe Kardashian. Δεν είναι η πρώτη φορά εξάλλου, που αμφισβητείται το ότι ο Robert Kardashian, ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο το 2003, δεν είναι ο πραγματικός πατέρας της Khloe, αλλά ο καλός του φίλος O.J. Simpson!

article-2267190-171E1827000005DC-467 634x476 90e79

Για να σας θυμίσουμε, ο O.J. Simpson, είναι ο πρωταγωνιστής μιας από τις πιο θρυλικές υποθέσεις δολοφονίας στην ιστορία της Αμερικής, ενώ η δίκη του, η οποία διήρκησε πολλά χρόνια, έγινε πόλος έλξης τηλεοπτικών καναλιών, με την κοινωνία να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα. Ο Robert Kardashian λοιπόν, ανήκε στην ομάδα υπεράσπισης του Ο.J., μιας και τους συνέδεε μακροχρόνια φιλία!

was2003100215383 be3de

Και πάμε τώρα στο ζουμί: Λίγες μέρες πριν, η δεύτερη σύζυγος του Robert, Jan Ashley, αποκάλυψε τον προβληματισμό του νεκρού συζύγου της σχετικά με την Khloe και το ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Μάλιστα είχε μπει στη διαδικασία να αναλύσει ακόμη και τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, βρίσκοντας αμέτρητες ομοιότητες! Εκτός των άλλων, το φλερτ ανάμεσα στην Kris Jenner και τον O.J. ήταν γνωστό, κάτι που ενίσχυε τις υποψίες του Robert.

H Κris Jenner με τον Robert Kardashian και ο O.J. Simpson με τη σύζυγό του, Nicole Brown

dgo9cu94qb6l2qtgbphi 62540

Τους προβληματισμούς του αυτούς, τους είχε μοιραστεί μόνο με την Kim και την Jan, μιας και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να στενοχωρήσει την Khloe. Mέχρι στιγμής, κανένας από τη διάσημη οικογένεια δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, ελπίζουμε να γίνει πολύ σύντομα! Προβλέπεται-το λιγότερο-χαμός!