Της πήρε την πρωτιά!Η μεγαλύτερη… ανταγωνίστρια της Kim είναι πλέον η ίδια της η αδερφή!

Της πήρε την  πρωτιά!Η μεγαλύτερη… ανταγωνίστρια της Kim είναι πλέον η ίδια της η αδερφή!

Ποιος να το φανταζόταν; 

Όσο κι αν δεν θα θέλαμε να το πιστέψουμε –και μάλλον ούτε η ίδια- πως η Κim Kardashian την «πάτησε» από... την ίδια της την αδερφή, αυτό είναι πλέον γεγονός. Γιατί μπορεί μέχρι πρότινος η διάσημη ριάλιτι σταρ να κατείχε το ρεκόρ της πιο δημοφιλούς φωτογραφίας στο Instagram, η οποία φυσικά δεν ήταν άλλη από το γνωστό στιγμιότυπο της ημέρας του γάμου της, όμως πλέον η μικρότερη αδερφή της, Kendall Jenner, έσπασε κάθε ρεκόρ και πλέον μπορεί να... περηφανεύεται πως κατάφερε να... σπάσει το Instagram με την φωτογραφία που ανέβασε.

130160 bd103


Το 19χρονο μοντέλο, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό πριν από περίπου ένα μήνα, την εν λόγω φωτογραφία, στην οποία ποζάρει ξαπλωμένη και ανέμελη, φορώντας ένα λευκό φόρεμα, και από τη στιγμή εκείνη ο λογαριασμός της έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

kendall-jenner-insta d4ba0


Μέχρι σήμερα, η φωτογραφία έχει ξεπεράσει τα 2.000.000 likes , ενώ κατάφερε να αφήσει πίσω την αδερφή της Kim σε... απόσταση αναπνοής, αφού τα likes της φωτογραφίας της άγγιξαν τα 2.484.857 ενώ εκείνα της Kim τα 2.473.754.

Kim-Kardashian-Kendall-Jenner ea45a


Τόσο κοντά και όμως τόσο... μακριά από την πρωτιά πλέον η Kim και το μόνο βέβαιο είναι πως θα καταστρώσει το επόμενο σχέδιο για να πάρει και πάλι την πρωτιά!

Διαβάστε ακόμη:

Η Kendall Jenner βρήκε τη... «δίδυμη αδερφή» της και μας την παρουσιάζει!

Έξω από κάθε... πρόβλεψη! Είναι αυτό το νέο και super διάσημο ζευγάρι της σόουμπιζ;