Mεγάλη μέρα για το παλάτι!Το απόγευμα η βάφτιση της πριγκίπισσας Charlotte

Mεγάλη μέρα για το παλάτι!Το απόγευμα η βάφτιση της πριγκίπισσας Charlotte

Λίγες μόνο ώρες απέμειναν 

Μπορεί η σημερινή μέρα να είναι εξαιρετικά σημαντική για τη μοίρα της Ελλάδας στην Ευρώπη αλλά και για εμάς, μιας και πραγματοποιείται το δημοψήφισμα, όμως στην Αγγλία το ενδιαφέρον μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες η βάφτιση της μικρής πριγκίπισσας Charlotte, που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, δύο ακριβώς μήνες μετά τη γέννησή της.

charlotte1 c76c3


Γύρω στις 16.30, και στο ναό της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής, στο Sandringham, θα καταφθάσουν Kate Middleton και πρίγκιπας William, αλλά και η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια για το μεγάλο γεγονός. Η επιλογή του μέρους δεν είναι καθόλου τυχαία, μιας και στο ναό εκείνο βαφτίστηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν από 54 χρόνια.

charlotte-christening-2 95ce6


Η βάφτιση θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, αφού θα την παρακολουθήσουν περίπου 30 άτομα, εκ των οποίων τα έξι θα είναι οι νονοί της δύο μηνών Charlotte. Και κόντρα στις φήμες, ο πρίγκιπας Harry και θείος της δεν θα είναι ανάμεσα σε αυτούς.

Από τη βάφτιση του πρίγκιπα George, το 2013

charlotte-christening-3 17147
charlotte-christening-4 b6737


Παρά το γεγονός ότι την τελετή θα παρακολουθήσουν λίγοι, η αυλή της εκκλησίας θα είναι ανοιχτή για το κοινό, που θα μπορεί να παρακολουθήσει την άφιξη αλλά και την αναχώρηση της βασιλικής οικογένειας. Οπότε, όπως είναι αναμενόμενο, θα επικρατήσει το αδιαχώρητο.


Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο γεγονός! Να ζήσει!

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους βρε παιδιά! Η είδηση αυτή για τους Kutcher -Kunis μας γέμισε χαρά!

H πρώτη εμφάνιση της Kourtney Kardashian ύστερα από τις... αταξίες του Scott μας εξέπληξε!